Ένα περιστατικό με έναν αγενή πελάτη βίωσε η δημοσιογράφος Νεφέλη Λυγερού και μίλησε για αυτό στο Στούντιο 4, αφήνοντας άφωνους την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Έρχομαι εδώ και γκρινιάζω γιατί πήγα πριν να πάρω ένα μπλουζάκι σε γνωστό μαγαζί, δεν είχε κόσμο και καθόμουν στωικά κα ήμουν χαρούμενη και ήρεμη. Μου παίρνει τη θέση ένας κύριος και δεν του δίνω σημασία, λέω δεν πειράζει κι αρχίζει και με βρίζει στον υπάλληλο. Ο υπάλληλος κατάλαβε ότι μου πήρε τι θέση και του είπε ευγενικά: Ήσασταν εσείς κύριε; Αρχίζει και με βρίζει και να λέει όταν είσαι αόρατος… Και ήταν και νέο παιδί. Λέω: συγγνώμη κύριε σε εμένα αναφέρεστε; Σας έκανα κάτι;

Εγώ περίμενα η κακομοίρα και λέω: συγγνώμη κύριε, εμένα κακολογείτε και σε εμένα μιλάτε; Μου λέει: πρόσεξε εσύ, δεν σε συμφέρει να θυμώσω. Μετά, ο άνθρωπος που δούλευε μου είπε: μην δίνεις σημασία, αλλά λέω ακόμα και αυτά τα μικρά παιδιά… Λες δεν θα ασχοληθώ, αλλά κάτι εμένα με τάραξε. Ήταν επιθετικός, με απείλησε, αφού μου είπε πρόσεξε μην θυμώσω και τι θα γίνει εδώ. Και νέο παιδί. Λες τι είναι αυτή η συμπεριφορά;» είπε η δημοσιογράφος με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου  να μην μπορεί να το πιστέψει.