Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την έξοδο του γιου της Άγγελου Λάτσιου με τον πατέρα του Γιάννη στο νυχτερινό μαγαζί, NOX που εμφανίζεται η Μαρινέλλα.

O 21χρονος γιος της ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την σπουδαία τραγουδίστρια που τραβούσε συνεχώς βιντεάκια και τα έστελνε στη μαμά του.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε μέσα από την εκπομπή της να ευχαριστήσει τον Γιώργο Λιάγκα για τα καλά λόγια που είπε για τον γιο της.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Εδώ και δύο μέρες δεν μιλάω, αλλά θα το πω τώρα… Πήγε ο γιος μου με τον πατέρα του, τη Νατάσα και τον Γιώργο Λιάγκα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ Γιώργο για τα καλά λόγια που είπες για το παιδί μου στη Μαρινέλλα… Το παιδί μου έπαθε πλάκα με τη Μαρινέλλα, έμεινε άφωνος μαζί της… Μου έστελνε βίντεο… Πολλά τραγούδια της τα ήξερε… του ήταν γνώριμα. Το όνομα Μαρινέλλα το ξέρει, αλλά δεν ήξερε τι είναι να βλέπεις αυτή τη γυναίκα θρύλο πάνω στη σκηνή…»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Μου έλεγε που πήγε στο καμαρίνι της και του έκανε πλάκα… Του είπε ότι τον έβλεπε που με το κινητό του τραβούσε βιντεάκια και… της είπε «Τι ενέργεια είναι αυτή! Έχω τρελαθεί»! και του είπε: «Καλά τι νομίζεις ότι έχω γεννηθεί του τότε; Είμαι του… τότε, δεν θα πω» και χιούμορ και ενέργεια, έπαθε πλάκα ο γιος μου»!