Συνέντευξη στo ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Θέλξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος συνεργάζεται με τον Χρήστο Χολίδη και τον Θανάση Βασιλάκο στο νυχτερινό κέντρο «Bodega», μιλά για τη μητρότητα, την επιστροφή της στις πίστες, ενώ αποκαλύπτει και το πραγματικό της όνομα.

Ήταν δική μου επιλογή να απέχω

«Ήταν δική μου επιλογή να απέχω για οκτώ χρόνια από τη νύχτα και το τραγούδι. Είχα και τη δυνατότητα να το κάνω και νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό. Φαντάζομαι ότι πολλές μανούλες θα ήθελαν να μεγαλώνουν κατ’ αποκλειστικότητα τα παιδιά τους αλλά μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα», δηλώνει η Θέλξη.

Δεν φοβήθηκα μη με ξεχάσει ο κόσμος

«Δεν μετανιώνω ούτε γι’ αυτό, ούτε φοβήθηκα ποτέ μη με ξεχάσει ο κόσμος ή μήπως δεν υπήρχε χώρος για μένα όταν θα αποφάσιζα να γυρίσω», παραδέχεται η τραγουδίστρια στη Σάσα Σταμάτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη thelxi (@thelxi)


Γεννήθηκε η ανάγκη να επιστρέψω

«Δεν έκανα κάποια ανακοίνωση στον σύζυγό μου ότι επιστρέφω στο τραγούδι. Αυτό ήρθε έπειτα από σκέψεις και συζητήσεις μετά από καιρό και ύστερα από την όλη κατάσταση που περάσαμε με τις καραντίνες. Γεννήθηκε η ανάγκη να επιστρέψω και να κάνω αυτό που αγαπάω πολύ. Για μένα το τραγούδι είναι η ψυχοθεραπεία μου», περιγράφει αμέσως μετά η Θέλξη.

Ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα;

«Είναι Θελξινόη Ζάρκου. Θελξινόη έλεγαν τη γιαγιά μου. Είναι αρχαιοελληνικό όνομα, η Θελξινόη ήταν κόρη του Δία και μούσα του, κατά τον Κικέρωνα. Η Θελξινόη είναι αυτή που έλκει τον νου. Από μικρή με φώναζαν Θέλξη και, επειδή είναι ένα σπάνιο όνομα δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω το επίθετό μου», αποκαλύψει η γνωστή τραγουδίστρια για πρώτη φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη thelxi (@thelxi)