Καλεσμένοι στην εκπομπή, Δύο στις 10, βρέθηκε η Αφροδίτη Λιάντου και ο Διονύσης Παπανδρέου και μίλησαν τόσο για τη Γη της ελιάς όσο και τη συνεργασία τους στο θέατρο.

Οι ηθοποιοί λαμβάνουν συνεχώς διθυραμβικά σχόλια για το ταλέντο τους αλλά και τους ήρωες που υποδύθηκαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Διονύσης Παπανδρέου: «Τις πόρτες εσύ τις ανοίγεις με το πόσο δουλεύεις, πόσο προσηλωμένος είσαι στον στόχο. Πάντα υπάρχουν εμπόδια αλλά οι δυσκολίες σε καθιερώνουν. Δεν ήταν ένας δρόμος με ροδοπέταλα. Σίγουρα είναι ορόσημο για την καριέρα μου Η γη της ελιάς, θα αποτελεί σημείο αναφοράς. Είμαι ευγνώμων που δούλεψα με αυτούς τους ανθρώπους, με τέρατα υποκριτικά αυτού του χώρου και καλούς συντελεστές και να γνωρίσει την επιτυχία η σειρά. Οι δικοί μου άνθρωποι δείχνουν θαυμασμό και προσπαθούν να με συμβουλέψουν. Στον δρόμο ο κόσμος μας χαιρετάει, μας αναγνωρίζει.

Στα social έρχονται μηνύματα από τον κόσμο. Έχω κάνει dating μέσω social, είναι τα μέσα της νέας εποχής και πρέπει να τα χρησιμοποιείς».

Αφροδίτη Λιάντου: «Εμένα στα social media μου στέλνουν γυναίκες. Μπορεί να μου πουν έναν καλό λόγο για το σήριαλ ή το θέατρο. Δεν θα έβγαινα με κάποιον ποτέ από τα social, έχω βέβαια και σχέση.

Με τον σύντροφό μου κολλήσαμε κόβιντ, μας έβαλαν μαζί για να μην κολλήσουμε τους άλλους στο γύρισμα. Και μετά αποφασίσαμε ότι θα συνεχίζουμε να μένουμε μαζί. Ήρθε φυσικό!».