Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο γνωστός ηθοποιός, Σταύρος Σβήγκος ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ κατακεραυνώνει όσους έσπευσαν να συμπεράνουν ότι βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, με αφορμή μία σχετική δήλωσή που έκανε στο «Στούντιο 4» μέσα στην εβδομάδα.

«Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους που πρέπει να απασχολεί. Από ‘κει και πέρα όλο το υπόλοιπο, όλη αυτή η τρομοκρατία που δημιουργείται γύρω από αυτό μου θυμίζει λίγο Μεσαίωνα, λίγο «να κάψουμε τις μάγισσες». Ήμαρτον, φτάνει! Είναι ένα απολύτως φυσιολογικό πράγμα, αγάπη να υπάρχει», δηλώνει ο Σταύρος Σβήγκος.

«Έχω πολλά νεύρα με αυτό, είναι η πρώτη φορά που εκνευρίστηκα. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι ντροπή. Κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, βρίσκουν έναν τίτλο με αγκίστρι, για να πατήσει αυτός που το διαβάζει», απαντά ο ηθοποιός για τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν σε βάρος του.

«Εγώ δεν είπα ποτέ ότι βρίσκομαι σε οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του «Έρωτα Φυγά». Αυτό γράψανε. Θα έπρεπε να ντρέπονται και θα απαντήσω νομικά και αναλόγως», προειδοποιεί ο Σταύρος Σβήγκος.

«Δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Ξύπνησα την άλλη μέρα και βρήκα στο κινητό μου πολλά μηνύματα από ανθρώπους – και τους ευχαριστώ πάρα πολύ – που με ρωτούσαν αν χρειάζομαι βοήθεια. Λίγο ντροπή και φίλε, όχι, δεν είσαι δημοσιογράφος. Θα αναγκαστώ να απαντήσω όπως πρέπει να απαντήσω, δυστυχώς», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Σταύρος Σβήγκος.