Τα όσα ειπώθηκαν στον συγκλονιστικό επικήδειο, στην κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου, αποκαλύφθηκαν πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε ακόμη: Χάρης Κωστόπουλος - Θρήνος στο τελευταίο ''αντίο'' για τον αγαπημένο καλλιτέχνη - Υποβασταζόμενη από τους γιους τους, η σύζυγός του, Βιβή

Θυμίζουμε ότι σήμερα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο αντίο στον πολύ αγαπημένο τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ίσως ενδιαφέρει: Χάρης Κωστόπουλος - Η αδερφική σχέση με τον Βασίλη Καρρά και η καριέρα που ξεκίνησε από τα 11

Με δάκρυα στα μάτια, ο γιος του, Χρήστος Κωστόπουλος, μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον πατέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στον νονό του Βασίλη Καρρά, που επίσης έφυγε από τη ζωή πριν από ένα μήνα περίπου.

Δείτε επίσης: O Χρήστος Κωστόπουλος μίλησε στην «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη για την ασθένεια του πάτερα του  

Ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έμαθε τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

Μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του αδερφικού του φίλου. Ήταν μια πατρική φιγούρα γι΄αυτόν. Γίνανε αδέρφια, ήταν συνοδοιπόροι και ήταν εκείνος που τον έβγαλε μπροστά στον χώρο του τραγουδιού.


Η σύζυγος του Χάρη Κωστόπουλου, Βιβή Ρίζου, με τους γιους της, Ραφαήλ και Χρήστο

Τέλος, ο Χρήστος, κλαίγοντας με λυγμούς είπε ότι ο πατέρας του προσπάθησε να τα καταφέρει όμως δεν κατάφερε να νικήσει αυτή τη μάχη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: