Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την σειρά που πρωταγωνιστεί, τα ριάλιτι και την συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την σειρά "Οι Πανθέοι" που πρωταγωνιστεί.

Συνεργάζομαι με τον γιο μου στους «Πανθέους»

«Βρίσκομαι στους "Πανθέους", μία σειρά για την οποία νιώθω υπερήφανη. Είναι δύσκολο να συνεργάζομαι με τον γιο μου που είναι σεναριογράφος, σε έμενα δεν επιτρέπει τίποτα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με τον γιο μου για το σενάριο, τον ενοχλεί να αλλάζουν αυτά που γράφει. Για το τι αποφασίζουν οι πάνω από εσένα δεν ρωτάς, θα πάρεις μία απάντηση που βολεύει εκείνους κι όχι εσένα άλλα θα δείχνει να σε βολεύει, είπε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Στα ριάλιτι δεν ζορίζονται και πολύ

«Δεν παρακολουθώ ριάλιτι. Στα ριάλιτι είναι εύκολη η επιβίωση, δεν ζορίζονται και πολύ. Το να ξέρεις κάλο σημάδι, να πέφτεις μέσα στις λάσπες, δεν σε κάνει survivor. Survivor είσαι να σε πετάξουν μέσα σε ένα δάσος, να μην υπάρχει τίποτα και να έχει ζωάκια άγρια κι εσύ να επιβιώνεις. Στα ριάλιτι οι παίκτες επιβιώνουν καλά, και ρύζι έχουν και φάκες έχουν και μπόνους έχουν, πιο πολλά μπόνους από εμάς έχουν αυτοί», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Πιτσούλη, για τα ριάλιτι.

Πηνελόπη Πιτσούλη: Ο Αλέξανδρος Ρήγας ξαφνικά έπαψε να πιστεύει σε μένα

Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου 58 χρόνια

«με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 58 χρόνια, πάνω από μισό αιώνα. Στην πρόταση γάμου ο άντρας μου δεν γονάτισε, ούτε μου προσέφερε δαχτυλίδι, δεν είχαμε αμερικανοποιηθεί ακόμη. Ο γάμος μας δεν πέρασε ποτέ συναισθηματική κρίση, μόνο οικονομική κρίση, εξαιτίας όσων μας κυβερνούν. Παρακαλάω τον άντρα μου να κοιμόμαστε σε χωριστά κρεβάτια, άλλα στο ίδιο δωμάτιο», αποκάλυψε η Πηνελόπη Πιτσούλη για την σχέση της με τον σύζυγό της.

Δεν μου άρεσε να είμαι στους "Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη"

Για την συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα τόνισε: «Μπροστά μου δεν έγιναν ποτέ καβγάδες στους "Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη". Δεν μου άρεσε να είμαι εκεί και όταν η σειρά πήγε δεύτερη χρονιά έφυγα. Η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήταν χλιαρή, κάτι έγινε και έπαψε να πιστεύει σε έμενα», ανέφερε η ηθοποιός.

Με τη Χρυσούλα Διαβάτη δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά

«Με τη Χρυσούλα Διαβάτη δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά και ούτε θα συνεργαζόμουν στο μέλλον. Όταν βρισκόμαστε αγκαλιαζόμαστε και βγάζουμε φωτογραφίες, δεν υπάρχει λόγος οι παραέξω να μάθουν τα της οικογένειας. Οι θεατρίνοι είμαστε όλοι μία οικογένεια και πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Όσα συνέβησαν τα έχω ξεχάσει, σήμερα μπορώ να πω ότι την αγαπώ και την θαυμάζω σαν ηθοποιό», τόνισε κλείνοντας η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: