Στο θέμα του ξεσπάσματος που είχε ο Γιώργος Νταλάρας κατά των δημοσιογράφων επανήλθε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024. Ο παρουσιαστής επεσήμανε πως ο τρόπος του απέναντι στους δημοσιογράφους ήταν λάθος και «η ταπεινότητα είναι αυτοί που μας κάνει μεγάλους».

Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας έκανε φάουλ

«Δε θα απαγορεύσουμε στη δημοκρατία να έχει γνώμη ο οποιοσδήποτε. Και πόσω μάλλον ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής ο Νταλάρας. Οι δηλώσεις Νταλάρα καλά έκαναν και έγιναν. Μετά ο Γιώργος Νταλάρας ο φίλος μου έκανε φάουλ. Για εμένα το πρώτο λάθος του Γιώργου είναι που αναφέρθηκε σε Ρέμο, Αργυρό, Οικονομόπουλο και Βέρτη. Πήγε σε περιπτωσιολογία, όταν πας εκεί, η δράση έχει αντίδραση πάντα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Έσυ, ο σπουδαίος Νταλάρας...

«Δεύτερον, περίμενες τις αντιδράσεις. Όταν υπάρχουν αντιδράσεις μοιραία θα έρθουν οι δημοσιογράφοι. Είσαι ο Νταλάρας. Πρέπει εσύ ο Νταλάρας, ο σπουδαίος Νταλάρας που έχει βγάλει λεφτά και έχει δόξα και δικαίως, πρέπει να είσαι κάτω από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να τους λες κοτόπουλα και ταλαίπωρους και ότι ντρέπονται οι γονείς τους. Δεν τους το λες. Δεν τους κάνεις να αισθάνονται άσχημα» σημείωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

H ταπεινότητα είναι αυτοί που μας κάνει μεγάλους, είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Γιώργο Νταλάρα
«Η ταπεινότητα είναι αυτοί που μας κάνει μεγάλους» είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τον Γιώργο Νταλάρα

Ο καθένας έχει έναν αξιακό κώδικα

«Και μην ψωνίζεστε όλοι με τα social media. Δεν αποτελούν την πραγματικότητα. Είναι παραμορφωτικός φακός. Είναι μία μερίδα κόσμου, κυρίως νεολαία. Αν έβαζα υποψηφιότητα την επόμενη ημέρα που χιόνισε στην Αθήνα, θα έβγαινα πρωθυπουργός. Μετά από έναν μήνα με έβριζαν. Στα Τέμπτη, με προσκυνούσαν. Αν ψωνιστώ ή αν απογοητευτώ, είναι λάθος μπούσουλας. Μην τρελαίνεσαι που σε στηρίζουν τα social. Τα social είναι cancel στους δημοσιογράφους, ε και; Εμάς δεν βλέπουν όμως; Ο καθένας έχει έναν αξιακό κώδικα που τον κάνει να κιτρινίζει ή όχι. Κι εγώ μπορεί να έχω πάει σε λίγο κίτρινα μονοπάτια», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ταπεινότητα είναι αυτή που μάς κάνει μεγάλους

«Στα παιδιά των 700 ευρώ – δεν παίρνουν 300- φέρεσαι σαν να είναι βασιλιάδες. Η ταπεινότητα είναι αυτή που μάς κάνει μεγάλους. Έχεις δίκιο σε πολλά. Δεν έπρεπε να φερθείς άκομψα στα παιδιά των 700 ευρώ.

Σε ρώτησαν για κάτι που ξεκίνησες εσύ

Όπως και δεν έπρεπε κανένας δημοσιογράφος να αδειάσει τα παιδιά των 700 ευρώ. Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά αυτά, ούτε στη συγκεκριμένη περίπτωση έκαναν κάτι ανήθικο. Έκαναν τη δουλειά τους, δεν σε ρώτησαν κάτι προσωπικό. Σε ρώτησαν για κάτι που είχε ξεκινήσει από δικές σου δηλώσεις και το περίμενες», υπογράμμισε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: