Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλωσή του, ρωτήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον τραγουδιστή, λέγοντας μάλιστα μεταξύ άλλων ότι «είναι παππούς» και δικαιούται να πει μια κουβέντα σαν συμβουλή.

Όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης

«Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος είναι τέλειο. Ακόμα κι αν διαφωνούσα με κάτι που θα έκανε, θα το έψαχνα ξανά και θα έλεγα ότι για να το κάνει θα έχει δίκιο. Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έκανε λάθος. Δεν μιλάει ο Γιώργος, αλλά όταν μιλάει έχει δίκιο. Είπε: μην δέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν κοτόπουλα, ήταν μαζί με τους δημοσιογράφους κι όχι κατά. Δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο, αλλά με αυτό που κάνει ο άλλος. Αυτό εδώ, παρόλο που ο ίδιος δεν είναι χριστιανός, είναι θρησκευτικό αίσθημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης.

«Ο Γιώργος Νταλάρας  είναι παππούς. Μην τον κοιτάτε που είναι πολύ όμορφος και δείχνει νέος. Δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να πει: βρε κοριτσάκι μου εσένα αν σε δει ο μπαμπάς σου θα χαρεί; Δεν το είπε υποτιμητικά. Σας ξαναλέω ότι είναι και παππούς, αλλά είναι και μεγάλος απλά είναι κούκλος» τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με την πορεία του και το τι είναι στην πραγματικότητα. Είναι χάδι, προτροπή και σαν να μιλά σε παιδιά του το κάνει όχι σαν αντίπαλος. Απορώ γιατί έχει γίνει αυτό το πράγμα και ψάχνουν διχασμούς. Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένος μαζί του. Είμαστε φίλοι, τον έχω πρότυπο και τον λατρεύω, όχι για ταλέντο του. Αυτό του δόθηκε. Αλλά για όλα αυτά που έχει κάνει μόνος του», επεσήμανε, o Θοδωρής Αθερίδης.