Η Μαριλού Κατσαφάδου στο Πρωίαν σε είδον αποκάλυψε ότι όταν η σειρά οι Σέρρες, στην οποία πρωταγωνιστεί, ανέβηκε στο Netflix τάγκαρε την πασίγνωστη ηθοποιό να το δει.

«Έχω τρελαθεί με το ότι μπήκαμε στο Netflix. Αρχικά βγήκαμε σε Ελλάδα και Κύπρο και σιγά σιγά θα μεταγλωττιστεί και θα υποτιτλιστεί. Έχω τρελαθεί. Έχω ταγκάρει την Μέριλ Στριπ, βάλε να δεις Σέρρες. Την έκανα ταγκ, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και είπα μακάρι να το δει.

Μπορεί να το είδε δεν ξέρω. Το έγραψα και λατινικά  Σέρρες, για να μην μπερδευτεί κιόλας» είπε η Μαριλού Κατσαφάδου και σκόρπισε γέλια.

Λίγα λόγια για τις Σέρρες

Η σειρά Σέρρες σε σενάριο Γιώργου Καπουτζίδη και σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη έρχεται στο Netflix για 10 επεισόδια.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1 και τώρα γίνεται η δεύτερη ελληνική σειρά, μετά το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που θα ενταχθεί στο Netflix. 

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη που έγραφε «Οι Σέρρες συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Νέτφλιξ! Από τις 15/1».

Τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα και η σειρά ύμνος στη διαφορετικότητα ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι της. Η υπόθεση Είναι η ιστορία ενός νέου ανθρώπου που είναι ομοφυλόφιλος και επιστρέφοντας στον τόπο καταγωγής του συμφιλιώνεται με τον πατέρα του ο οποίος δεν είχε αντιδράσει θετικά στις επιλογές του γιου του, ενώ η μητέρα έχει φύγει από τη ζωή. Πρωταγωνιστούν: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.