Ο Ιωάννης Μελισσανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης 24/1.

Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδηςμεταξύ άλλων, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, ενώ διηγήθηκε και μια ιστορία με πρώην σύντροφό του, ο οποίος δεν γνώριζε πως είναι Ολυμπιονίκης.


Οι δηλώσεις του Ιωάννη Μελισσανίδη


«Μια σχέση πολύ δυνατή που είχα, κατάλαβε ότι είμαι Ολυμπιονίκης ύστερα από επτά μήνες. Εγώ δεν είπα κάτι, εκείνος με ρωτούσε αν ασχολούμαι με τον αθλητισμό, με έβλεπε να προπονούμαι και τελικά το είδε από μια συνέντευξη σε ιταλική εφημερίδα. Μούτρωσε επειδή δεν το είχα πει», είπε αρχικά ο Ιωάννης Μελισσανίδης.


Όσον αφορά τον θάνατο του πατέρα του, ο Ιωάννης Μελισσανίδης σημείωσε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή με τον πατέρα μου, ο οποίος λίγο πριν ξεψυχήσει μου είπε: "Σας ευχαριστώ, γι' αυτά που μου δώσατε, για τα εγγόνια, γι' αυτά που πήρα". Δεν υπάρχει αυτή η παρακαταθήκη, να ξεψυχάς και να ευχαριστείς εσύ τους ανθρώπους που είναι απέναντί σου. Πώς να μην το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή;».

«Δεν είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να κάνω υπερήφανους τους γονείς μου, ήταν δική μου προσωπική ανάγκη να ασχοληθώ με αυτά που αγαπώ. Είμαι αυτό που είμαι από τους γονείς μου, τους δασκάλους μου και τον προπονητή μου», κατέληξε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn0wcjzw18x) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn13zw9tomh)