Καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Λένα Δροσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή και τη μητρότητα και απάντησε για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.


Εσείς δεν περνάτε τίποτα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχολιάζοντας τη δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός τους, ανέφερε: «Εσείς δεν περνάτε τίποτα απ’ αυτά που περνούσαμε εμείς, να ξέρεις. Θέλω να σου πω ότι πέρασα πολύ δύσκολα στη ζωή μου και το λέω αλήθεια», είπε ο παρουσιαστής του ANT1, αναφερόμενος σε παλαιότερες σχέσεις του που είχαν απασχολήσει τα media.


Γνωρίζω ότι έχεις χωρίσει

Την ερώτηση σου την κάνω γιατί γνωρίζω ότι έχεις χωρίσει με τον Αλέξανδρο. Πώς είναι πλέον; Νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις διπλή προσπάθεια, ότι πρέπει να πάρεις βοήθεια από κάποιον ειδικό; Νιώθεις κάποιες φορές χαμένη, ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος άνδρας μέσα στο σπίτι να μπορέσει να πει κάτι στο παιδί που είναι αγόρι;


Η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη

«Ναι, στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο. Μερικές φορές λένε η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη. Δεν ζούμε και σε ένα κράτος που βοηθά τις γυναίκες, οπότε έχεις μια ανασφάλεια τεράστια. Το πρώτο διάστημα είναι το πού πατάω και πού βρίσκομαι. Προχωράς όμως μπροστά με έναν στόχο, να είναι το παιδί όσο καλύτερα γίνεται», απάντησε η Λένα Δροσάκη καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: