Οι δηλώσεις που έκανε η Δήμητρα Παπαδήμα στο e-daily στάθηκαν η αφορμή για μία εξομολόγηση από την Ελένη Χατζίδου στον αέρα του «Breakfast@Star».

Αρχικά προβλήθηκε το απόσπασμα που η ηθοποιός αποκάλυψε την ερώτηση που έχει σιχαθεί να απαντάει. «Εσείς, κυρία Παπαδήμα, που είστε τόσο όμορφη, γιατί μείνατε με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου που είναι σαν τον Κουασιμόδο;», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.


Οι φίλες μου ήταν περίεργες για τη σχέση μας

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελένη Χατζίδου ανέφερε ότι στην αρχή της γνωριμίας της με τον Ετεοκλή Παύλου τη ρωτούσαν γιατί είναι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία.


Με ρωτούσαν "εσύ γιατί είσαι με αυτόν;"

«Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή, είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν "εσύ γιατί είσαι με αυτόν;". Το διανοείστε; Ότι τι; Και μετά που είδαν πώς ήμασταν και τον χαρακτήρα του και όλα, έλεγαν "πού θα βρούμε κι εμείς έναν σαν τον Ετεοκλή;". Με τα μυαλά που έχεις, δεν θα βρεις ποτέ. Οι φίλες μου από το κοντινό περιβάλλον είχαν πιο πολύ την περιέργεια για το πώς είναι η σχέση και το πώς είναι ο Ετεοκλής στο σπίτι. Υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν ότι θα μπορούσα να είμαι με έναν εφοπλιστή», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: