Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στην εκπομπή Ελένη για το ξεκίνημα της καριέρας του, τις δύσκολες στιγμές στην επαγγελματική του πορεία, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τους ψυχαναγκασμούς του.

Όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Αναφερόμενος, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο ξεκίνημα του ως ηθοποιό και τις δυσκολίες στην επαγγελματική του πορεία, είπε: «Ξεκίνησα με το ψώνιο να παίξω δράμα. Η ζωή με πήγε στην κωμωδία και μετά από τόσα χρόνια μπορώ να παίξω και δράμα. Ίσως το ότι δεν ήθελα να συγκρίνομαι με τη γιαγιά μου Κατίνα Παξινού με έσπρωξε ενδόμυχα στην κωμωδία.

Δυο φορές έχω φτάσει στο σημείο να πω ότι αποχωρώ από παράσταση. Το να είσαι σταρ το ’74 στην Ελλάδα είναι όπως τώρα. Θυμάμαι είχα πάει στο Ναύπλιο και με τρέχανε. Τώρα που πάω στο Ναύπλιο με βλέπουν και απλώς με χαιρετάνε. Παλαιότερα με έπιαναν τα γέλια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων».

Για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλοςανέφερε: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να λέω τα πρωτοχρονιάτικα διαγγέλματα του και μου ζητούσε να πηγαίνω στο προεδρικό Μέγαρο έτσι ώστε να μου τονίζει τα σημαντικά σημεία. Μου έλεγε ”να έρχεσαι να με βλέπεις”, του έλεγα, ”πως να έρχομαι; αφού για να μπω πρέπει να περάσω από ελέγχους”».

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε και στους ψυχαναγκασμούς του λέγοντας ότι: «Μπορεί να πέσω στο κρεβάτι και να σκέφτομαι αν δεν είναι κάτι σωστά στη θέση του. Τότε επειδή το σκέφτομαι σηκώνομαι το φτιάχνω και μετά κοιμάμαι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ με πιάτα άπλυτα στον νεροχύτη».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyonbf8zngmx)