Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος o ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί και το έκαναν γνωστό το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2024, όταν ο ηθοποιός ανέβασε ένα Instagram story, με την πρώτη φωτογραφία του μωρού μέσα από το μαιευτήριο. «Καλώς ήρθες» έγραψε στην ανάρτησή του, που έδειχνε τα χέρια των γονιών και της κόρης τους, αλλά και το καρτελάκι με τα στοιχεία του μωρού στο χέρι του.

Πατέρας ο Θανάσης Τσαλταμπάσης


Πριν από λίγο καιρό ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και είπε για το πρώτο του παιδί: «Μόνο χαρά νιώθω για το πρώτο μου παιδί. Υπάρχει ευλογία από το σύμπαν. Σε ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί είναι μία στιγμή μεγάλης ευτυχίας. Το απολαμβάνουμε και είναι ακόμα στην αρχή του αυτό το ταξίδι. Έχει πολύ δρόμο. Περιμένω να το βιώσω. Μέχρι στιγμής είναι όλα καινούργια και τα μαθαίνω με χαρά και όχι με άγχος. Υπάρχει μία έγνοια που θα έρθει στον κόσμο. Όλα τα στάδια μέχρι στιγμής μάς δίνουν μόνο χαρά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: