Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναχώρησε από το νοσοκομείο και σύμφωνα με τους ειδικούς τώρα ξεκινά η ανάρρωσή της.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», πιστεύεται ότι η Κέιτ Μίντλετον έφυγε από το νοσοκομείο περίπου στις 11.00 το πρωί, περνώντας το κατώφλι πόρτας μακριά από την κεντρική είσοδο.


Μισή ώρα αργότερα, το προσωπικό του παλατιού του Κένσιγκτον εθεάθη να φεύγει και ένας εξ αυτών είχε ένα μπουκέτο με λευκές ορχιδέες στο αυτοκίνητό του.

Πλέον, η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor Great Park, έχοντας δίπλα της τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.


Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, εκτός από τα βασιλικά του καθήκοντα, δεν παύει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά του. Τον βλέπουν συχνά στις πύλες του σχολείου όπου φοιτούν, ενώ σύμφωνα με την «Daily Mail» «δεν ανησυχεί» για την πορεία του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις, καθώς η σύζυγός του αναρρώνει.

Την ίδια ώρα, οι γονείς και τα αδέλφια της Κέιτ είναι συνεχώς στο πλευρό τους, όπως και το προσωπικό του σπιτιού.

Αν και οι γνώστες του παλατιού δήλωσαν ότι η πριγκίπισσα επιθυμεί να επιστρέψει στη δουλειά της «το συντομότερο δυνατό», ωστόσο προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της. Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να μείνει μακριά από τις επίσημες υποχρεώσεις μέχρι και το Πάσχα και η επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντά της εξαρτάται από τις ιατρικές συμβουλές που θα λάβει, όπως αναφέρει η «MailOnline».



Σημειώνει καλή πρόοδο

Εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Σημειώνει καλή πρόοδο. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο "ευχαριστώ" σε όλη την ομάδα του The London Clinic, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο».

Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το παλάτι έχει δηλώσει ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο. Η πριγκίπισσα επιθυμεί το ιατρικό της ζήτημα να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.