Ο Νίκος Ζιάγκος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το μόντελινγκ, την έντονη σεξουαλική παρενόχληση από συμπρωταγωνίστρια του και το γάμο με την πιανίστρια σύντροφό του.

Ο ηθοποιός,  Νίκος Ζιάγκος  αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το μόντελινγκ και την υποκριτική.

Νίκος Ζιάγκος:«Έπαιζα για να πάρω τα λεφτά»

«Το μόντελινγκ ήρθε στην ζωή μου όταν πήγαινα νυχτερινό σχολείο. Σε ένα διαφημιστικό που ήμουν κομπάρσος σε μικρή ηλικία, ζήτησα από τον σκηνοθέτη να πω τα λόγια του πρωταγωνιστή. Σε όποιο διαφημιστικό παιζόταν στους κινηματογράφους, έβλεπες “Ζιάγκο”. Σκηνοθέτες και παραγωγοί, μου κολλούσαν την ταμπέλα του “Ζεν πρεμιέ”.

Oι σκηνοθέτες με έβαζαν να παίξω σε ερωτικές σκηνές, άλλα δεν τις χώνευα όλες αυτές ηλιθιότητες. Ονειρευόμουν τον εαυτό μου να παίζω σε πολεμικές ταινίες, όμως έπρεπε να φύγω εξωτερικό. Δεν πήρα ποτέ ρόλο που να τον γούσταρα, έπαιζα για να πάρω τα λεφτά», είπε αρχικά ο  Νίκος Ζιάγκος.

Νίκος Ζιάγκος: «Γνωστή πρωταγωνίστρια έκλεισε την πόρτα, γδύθηκε μπροστά μου και μου έλεγε…»

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ζιάγκος , αποκάλυψε πως, «υπήρχε μία «κάστα» σκηνοθετών οι οποίοι έβγαζαν κόμπλεξ με τους ευπαρουσίαστους ηθοποιούς, αυτούς τους παρατούσα και έφευγα. Δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες, πρωταγωνίστριες και ομοφυλόφιλους.

Γνωστή πρωταγωνίστρια έκλεισε την πόρτα και γδυνόταν μπροστά μου και μου έλεγε “σου αρέσει το σώμα μου;”. Όταν μου την έπεφταν στην δουλειά, με έπιανε αρνητισμός.

Η πρωταγωνίστρια που με παρενόχλησε και αρνήθηκα, μετά μου έβγαζε κακία, μέχρι που αντέδρασα πολύ άσχημα. Η ίδια πρωταγωνίστρια που αρνιόμουν να προχωρήσω μαζί της, έθεσε τον όρο “ή εγώ ή αυτός”. Όλες αυτές τις γνωστές και επώνυμες τις έλεγα “ψιλοτρελές”, ανέφερε ο Νίκος Ζιάγκος.

«Θαυμάστρια ήρθε σε κλαμπ και μου ξήλωσε τα κουμπιά από το πουκάμισο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyrvbs6esubt)


Για τις θαυμάστριές του και για την σύντροφό του υπογράμμισε ο Νίκος Ζιάγκος:

«Μία θαυμάστρια ήρθε σε κλαμπ και μου ξήλωσε τα κουμπιά από το πουκάμισο, λέγοντάς μου “θα έρθεις μαζί μου”.

Αυτό το διάστημα σκηνοθετώ βίντεο κλιπ και γράφω 6-7 κωμωδίες για το θέατρο. Ο γάμος θα γίνει σύντομα με την σύντροφο μου, Δάφνη. Με τη σύντροφό μου, Δάφνη γνωριστήκαμε σε ρεσιτάλ πιάνου, γιατί είναι πιανίστρια»