Μία από τις πιο γνωστές γυναίκες του κόσµου, η Κιµ Καρντάσιαν, ποτέ δεν έκρυψε τη φιλοδοξία της να γίνει όχι µόνο πλούσια, αλλά και πολύ διάσηµη.

Η δισεκατοµµυριούχος τηλεπερσόνα και επιχειρηµατίας, Κιµ Καρντάσιαν απασχολεί τα media µε κάθε της εµφάνιση και δήλωση.

Πολλοί όµως αναρωτιούνται -και όχι άδικα- πώς από προσωπική βοηθός της Πάρις Χίλτον, που πήρε µία δόση δηµοσιότητας µετά τη διαρροή του διαβόητου ροζ βίντεο µε πρωταγωνίστρια την ίδια, η Κιµ Καρντάσιαν έγινε ένας από τους πιο διάσηµους και επιδραστικούς ανθρώπους του κόσµου. Την απάντηση έρχεται να δώσει η ειδικός στο manifestation, Κάθλιν Κάµερον, η οποία πιστεύει ότι όλα οφείλονται στη συµπεριφορά της γνωστότερης και πλουσιότερης Καρντάσιαν, αλλά και στην αυτοπεποίθησή της.

Μιλώντας στο «The Mirror», η Κάθλιν εξήγησε: «Η Κιµ Καρντάσιαν είναι πολύ ειλικρινής σχετικά µε το πώς ήθελε να γίνει διάσηµη. Ηθελε αυτή τη ζωή, ήθελε να προκαλεί τον θαυµασµό. Να βρίσκεται στα κόκκινα χαλιά και να τραβά τα βλέµµατα, φορώντας ακριβά φορέµατα γνωστών σχεδιαστών. Το manifest είναι συµπαντικός νόµος. Ολα ξεκινούν ως µία ιδέα στο µυαλό µας και, τελικά, αυτό που επιθυµούµε και αυτό που πιστεύουµε ότι είναι δυνατό για εµάς θα πάρει φυσική µορφή. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν τολµούν να πουν ότι το θέλουν αυτό. ∆εν θα επιτρέψουν στον εαυτό τους ούτε καν να το ονειρευτούν».

Οι τεχνικές manifestation, ωστόσο, δεν είναι µυστικό της Κιµ Καρντάσιαν, αλλά φαίνεται πως τις ακολουθεί όλη η οικογένεια. Η Κένταλ Τζένερ, για παράδειγµα, µικρή είχε γράψει γράµµα στον εαυτό της ότι ήθελε να γίνει top model και τελικά τα κατάφερε.


*Δημοσιεύθηκε στη Απογευματινή