Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου κατά του ΣΚΑΙ που έβγαλε στον αέρα την εκπομπή της Φαίη Σκορδά μετά τον χαμό του πατέρα της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Ουγγαρέζος - H επικοινωνία με τη Φαίη Σκορδά: "Ήθελα να είμαι δίπλα της" (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα της, ωστόσο η εκπομπή "Fay’s Time" βγήκε κανονικά στον αέρα με τους υπόλοιπους συντελεστές, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μαρία Φραγκάκη, Μάρτζυ Λαζάρου και Άγγελο Βουράκη.

Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο

«Είναι ίσως αυτό το αιφνίδιο, που δεν έχεις προετοιμαστεί. Στον ΣΚΑΪ τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα. Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Αλλά από τη στιγμή που ο σταθμός για τους δικούς του λόγους – καλώς ή κακώς – ότι η εκπομπή πρέπει να βγει, πρέπει να το στήσεις με τέτοιον τρόπο. Είναι επιχειρήσεις τα κανάλια», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε: «Ήταν τόσο έντονη η παρουσία - απουσία της Φαίης, που δημιουργούσε και μια αμηχανία».

Ήταν στημένο περίεργα

«Εμένα δεν μου άρεσε αυτό που είδα με την άδεια καρέκλα. Ήταν σαν να συνέβη κάτι κακό στην ίδια, ήταν στημένο περίεργα», σχολίασε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.


Ο σταθμός πήρε την απόφαση να βγει η εκπομπή

«Θα μπορούσαν να πουν ότι η ψυχή μας, η καρδιά μας, το συναίσθημά μας είναι δίπλα στη Φαίη μας. Από κει και πέρα ο σταθμός πήρε την απόφαση να βγει η εκπομπή, πάμε στη θεματολογία μας, η σκέψη μας μαζί σου. Αυτό με την άδεια καρέκλα», κατέληξε στο σχόλιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: