Μια ιστορική επανένωση με πρωταγωνιστές από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» έγινε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». 

Είπα βλακωδώς ναι, αλλά…

«Όταν ο Ρήγας μού πρότεινε τον ρόλο, είπα βλακωδώς "ναι" και μετά ήθελα να πω ότι έσπασα το πόδι μου. Ζήτησα μία τεράστια αμοιβή ώστε να μη μου τη δώσουν και τελικά μου είπε ο Ρήγας "σας τη δίνω". Τα κοστούμια που άλλαξε ο "Ντίμης Τσιμισκής-Χόφμαν" κόστιζαν 1.500.000. Είχα απέναντί μου τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, όλες οι ηθοποιοί ήταν η μία καλύτερη από την άλλη», λέει ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τον ρόλο του.

Είπα "εντάξει, το πιάσαμε"
«Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, κοιτούσα τους τεχνικούς, έβλεπα ότι γελούσαν πολύ και είπα "εντάξει, το πιάσαμε". Θυμόμαστε τα απλά και δεν θυμόμαστε τα βάσανα, το κρύο που τραβήξανε τα κορίτσια».

Με τη Γεωργία Καλλέργη θα παντρευόμασταν

«Όταν μου είπε ο Ρήγας ότι στον ρόλο πρέπει να έχω έναν υπασπιστή, του είπα να πάρουμε τον Σπύρο (σ.σ.: Τριανταφύλλου) που ήταν τεχνικός. Θυμάμαι ότι με τη Γεωργία Καλλέργη θα παντρευόμασταν στη σειρά γιατί μιλούσαμε και οι δύο γαλλικά», ανέφερε στη συνέχεια ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ποτέ δεν επαναλαμβάνεται η μαγεία

«Θυμάμαι στη σκηνή που με ξύριζαν και έλεγα τις ατάκες για τη μαμά του Χόφμαν και σταματούσε το γύρισμα από τα γέλια. Η σειρά είχε ατάκες, εξυπνάδα, ταχύτητα. Έχω αποφασίσει ότι ποτέ δεν επαναλαμβάνεται η μαγεία».

Κρατάω τις φίλιες που αναπτύχθηκαν

Από την πλευρά της η Βίκυ Πρωτογεράκη, που ενσάρκωσε την «Πηγή Μπακόλα», αναφέρει:

«Είχαμε επιλεγεί όλες από τον Αλέξανδρο Ρήγα, ήμασταν φίλες του. Από τους "Στάβλους" κρατάω τις φιλίες που αναπτύχθηκαν και κράτησαν. Θυμάμαι ότι κλαίγαμε στη σκηνή που τραγουδήσαμε το "Αυτή η νύχτα μένει" και κλαίγαμε όλοι όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα».


«Έχω μία περιέργεια για το πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα έπειτα από τόσα χρόνια».



Τι γίνεται όταν οι πρωταγωνιστές από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» ενώνονται 22 χρόνια μετά

Συζητήσαμε το reunion

Από την πλευρά της η Μαρία Κανελλοπούλου, που έπαιζε τη «Ρούλα» τη μαγείρισσα, λέει:

«Στο τελευταίο γύρισμα στο πλοίο είπα "το κάνουμε άλλη μία φορά;" και είπαν όλοι "όχι". Στην πρώτη προβολή δεν πήγε τόσο καλά γιατί "χτυπήθηκε" πολύ και του άλλαξαν ώρα. Από τη δεύτερη προβολή και μετά η σειρά "έσκισε". Με τον Αλέξανδρο Ρήγα είχα συνεργαστεί στο "Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή", όπου έκανα μία σκύλα. Ο Ρήγας μου είπε "τώρα θα παίξεις μία καλή, η οποία όμως έχει μαχαιρώσει τον άντρα της". Θυμάμαι αυτά τα νυχτερινά γυρίσματα με τις φωτιές».


«Έκανα στη σειρά τη σκηνή της Βουγιουκλάκη με το μπακάλικο. Μου άρεσε πολύ η σκηνή που είχαμε την πρώτη γνωριμία με τον πρόεδρο Τσιμισκή -Χόφμαν».


«Όταν συζητήσαμε για να κάνουμε το reunion, σκεφτόμουν την τεράστια απουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου, της Τζέσυς Παπουτσή και της Βέτας Μπετίνη», υπογράμμισε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: