Τη δική της άποψη για τον επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο ο οποίος ελέγχεται από τις Αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να εκφράσει το πρωί της Τετάρτης 31/01/2024.

Το φιλανθρωπικό του έργο δεν μπορεί να αναιρεθεί

«Το λόγο έχει η δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή και καλό είναι, πριν ακούσουμε αποφάσεις και πριν μάθουμε την αλήθεια, να μη δικάζουμε ανθρώπους γιατί το φιλανθρωπικό έργο του συγκεκριμένου ανθρώπου – το επαναλαμβάνω και το τονίζω γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές εκεί – ούτε μπορεί να αναιρεθεί ούτε υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει ότι πήγε μια φορά και τον είδε να κάθεται. Κανείς δε μπορεί να το πει αυτό, εγώ το λέω και δημόσια και παίρνω την ευθύνη των λεγομένων μου» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Στη συνέχεια, μετά τη προβολή του βίντεο με όλο το ρεπορτάζ για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, η Δανάη Μπάρκα συνέχισε τον σχολιασμό της.

Η προσωπική ζωή του δε μας αφορά

«Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ειδικά όταν δεν είναι παράνομο κάτι, δε μας αφορά, μας αφορά μόνο σε σχέση με μια ομάδα, με έναν εθελοντικό σύλλογο, στη προκειμένη με μια κοινωνική κουζίνα. Εκεί είναι το θέμα, στα υπόλοιπα, μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει. Μη προδικάζουμε καταστάσεις μέχρι να βγουν αποφάσεις από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν την έρευνα, και να μη χάσουμε την πίστη μας πριν καν μάθουμε τι έχει συμβεί.

Τον έχουμε δει να κάνει υπέροχο έργο

Γιατί όσοι έχουμε βρεθεί εκεί, δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο, τον έχουμε δει να κάνει υπέροχο έργο. Από εκεί και πέρα, θα είμαστε και οι πρώτοι που θα σοκαριστούμε αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Μέχρι όμως να αποδειχθεί, εγώ από αυτόν τον άνθρωπο, πραγματικά έχω να μοιράζομαι στιγμές βοήθειας και εθελοντισμού», δήλωσε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: