Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Έλλη Στάη και μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί από μεγαλοεκδότη, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε μέσα από το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ πως πολύς κόσμος έχει φύγει από το γραφείο του μεγαλοεκδότη κλαίγοντας.


«Το έχει ξαναπεί αυτό για τη σεξουαλική παρενόχληση και είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες, όχι μόνο από εκείνη αλλά από πολλές άλλες που έχουν παρόμοια εμπειρία. Δεν ήταν η μόνη. Διότι όσο δυναμικός χαρακτήρας κι αν είσαι -ακόμα κι αν είσαι η Έλλη Στάη- μπορεί να πέσεις στην παγίδα να πιστέψεις ότι κάτι έκανες εσύ λάθος. Είναι ο τρόπος που κάθεσαι, που μίλησες; Αυτό που φορούσες; Μήπως εγώ έδωσα θάρρος και νομίζει ότι; Πολύς κόσμος έχει φύγει πάντως από αυτό το γραφείο κλαίγοντας», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.


Η Έλλη Στάη ανέφερε χαρακτηριστικά στο Bovary.gr: «Με ρωτάνε συχνά τι χρειάζεται για να προχωρήσεις. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Ήμουν πολύ τζόρας. Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα που με είχε απειλήσει κιόλας ότι αν φύγω δεν θα βρω δουλειά πουθενά. Εγώ έφυγα και βρήκα κατευθείαν, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Τότε είχα σκεφτεί μήπως έφταιγα εγώ, αλλά πολύ γρήγορα το πέταξα από πάνω μου», εξομολογείται σε άλλο σημείο η σπουδαία δημοσιογράφος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cysxccuxzp9d)