Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο για το κλίμα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μετά τον θάνατο του πατέρα της, και έδωσε την απάντησή του σε όσους κατέκριναν την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγει στον αέρα το «Fay’s Time» με άδεια την καρέκλα της κεντρικής παρουσιάστριας.


Όλα τα άλλα είναι τόσο λίγα και τόσο μικρά

«Από πολύ σεβασμό και αγάπη στη Φαίη, δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες γι’ αυτό το θέμα. Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να νιώσουμε κοντά σε έναν δικό μας άνθρωπο που είχε μία τεράστια απώλεια. Όσο πρέπει επικοινώνησα. Δεν θέλω να απασχολώ τη Φαίη με πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι η οικογένειά της κι αυτό που νιώθει. Όλα τα άλλα είναι τόσο λίγα και τόσο μικρά» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.


Κανένας δεν είχε κακή πρόθεση, όλοι την αγαπούν

Για τα αρνητικά σχόλια με την άδεια καρέκλα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Σεβαστή η κάθε γνώμη. Πάνω από όλα το συναίσθημα της Φαίης, οπότε δε θα κάτσω να σχολιάσω γνώμες. Σε άλλη περίπτωση θα σου απαντούσα, αλλά μπροστά σε αυτό, δεν έχει νόημα να το κάνουμε αυτό. Έκανα την αναφορά στην εκπομπή γιατί την ένιωσα. Είναι πολύ μικρό να ασχολούμαστε με το πώς φάνηκε στους άλλους μία άδεια καρέκλα. Καταλαβαίνω ότι κανένας δεν είχε κακή πρόθεση, όλοι την αγαπούν οπότε ας το τελειώσουμε εκεί πέρα».

Τέλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για την ανάρτηση- «καρφί» του Βαγγέλη Περρή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Κ. Καινούργιου για Λ. Κωνσταντάρα: «Δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση, μιλά με χυδαία λόγια για τους άλλους»


«Στη Φαίη αξίζει κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της», τονίζει η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με αφορμή όσα λέχθησαν μετά την απουσία της Φαίης Σκορδά λόγω της απώλειας του πατέρα της.