Η σπουδαία ηθοποιός Δέσποινα Μπεμπεδέλη έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον Κύπριο ηθοποιό Στέλιο Καυκαρίδη, τον αθλητικογράφο Θεόδωρο Καυκαρίδη και την ηθοποιό Μαριάννα Καυκαρίδου.

Ο σύζυγος της είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Δύο παράσημα έχω. Έχω κάνει μία καλή οικογένεια με μία γυναίκα σπουδαία και δύο παιδιά σπουδαία. Ο Θεόδωρος και η Μαριάννα. Η Μαριάννα έσωσε το Σατιρικό Θέατρο... Το πήρε στα χέρια της κι έχει καταφέρει πολλά πράγματα. Το άλλο είναι ότι στη δουλειά μου έχω βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο».


Ο Θεόδωρος Καυακρίδης μένει μόνιμα στην Κύπρο και είναι αθλητικογράφος ενώ στο παρελθόν ήταν και αρχισυντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού Sigma. Έχει δυο κόρες στις οποίες έχει μεγάλη αδυναμία και είναι 5 χρόνια μεγαλύτερος από την αδελφή του, Μαριάννα.

65b22fddd7d6e__1_


Η Μαριάννα Καυκαρίδου έχει κληρονομήσει το ταλέντο των γονιών της και ασχολείται με την υποκριτική. Μένει κι εκείνη μόνιμα στην Κύπρο και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις.





«Ενοχλητικός δεν νομίζω να ήταν ποτέ. Ούτε υπερπροστατευτικός. Όσο ήμουν μικρούλα, οι γονείς μας έλειπαν πολλές ώρες λόγω της δουλειάς τους κι έτσι περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Αν και είχαμε κοπέλα που μας πρόσεχε, αναπόφευκτα ως ο μεγάλος αδελφός είχε την ευθύνη μου και με φρόντιζε. Άσε που με ξελάσπωνε πολλές φορές. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ άγαρμπη και άτσαλη και είχα διαλύσει το σπίτι. Έσπαγα κατά λάθος πράγματα, πήγαινα να ανοίξω ένα ντουλάπι και μου έμενε στο χέρι, πήγαινα να κρεμάσω ένα ρούχο και έπεφτε όλη η ντουλάπα. O Θεόδωρος έτρεχε να καλύψει τη ζημιά, για να μην το πάρουν είδηση οι γονείς μας, οι οποίοι είχαν φτάσει στα όριά τους μαζί μου. Αργότερα, όταν πια πήγε γυμνάσιο, ήταν φυσικό να μη θέλει τη μικρή του αδελφή μέσα στα πόδια του κι έτσι απομακρυνθήκαμε λίγο. Ζούσε ο καθένας τη ζωή του, χωρίς όμως να πάψουμε να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο», έχει δηλώσει η ίδια για τον αδελφό της σε παλαιότερη συνέντευξή της στο sigmalive.