Οριστικά σελίδα φαίνεται πως έχει γυρίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που για χρόνια ήταν σε σχέση με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή του.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αθλητικογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Ραπτόπουλος, μέσα από βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι σε σχέση με τη Σοφιάννα Αβραμάκη.


Σύμφωνα με τον Κώστα Ραπτόπουλο, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η πρώην παίκτρια του Survivor έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου αυτό που έψαχναν και είναι πολύ ταιριαστοί. Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Ραπτόπουλος είναι εκείνος που έναν χρόνο πριν είχε αποκαλύψει πρώτος και τον χωρισμό του τερματοφύλακα από την Ειρήνη Παπαδοπούλου.
@kostis_rapto Το νέο ζευγάρι της ποδοσφαιρικής Showbiz, Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Σοφιάννα Αβραμάκη ⚽ #ραπτοπουλος #raptopoulos #ραπ #rap #lifestyle ♬ πρωτότυπος ήχος - kostis_rapto