Η Έμμα Στόουν είχε μία συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια ενός Q&A για την της ταινία «Poor Things» στο Λονδίνο, όταν ένας θαυμαστής της που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, μίλησε για τη μοναχική του ζωή και το πόσο τον έχει βοηθήσει η ηθοποιός.

Η 35χρονη σταρ έβαλε αμέσως σε κλάματα, όταν το αγόρι της είπε πως τα παλιά της σκετσάκια στο Saturday Night Live τον έκαναν να ξεπεράσει όσα δύσκολα βίωνε στο σχολείο. Η Έμμα Στόουν  κατέβηκε τότε από τη σκηνή και του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά, με το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και εκείνον να της προσφέρει μια ανθοδέσμη.

Οι αποκαλύψεις του θαυμαστή

Όπως είπε ο νεαρός θαυμαστής: «Παρακολουθώ την καριέρα σου τα τελευταία 12 χρόνια. Λατρεύω το "Poor Things" και το έχω παρακολουθήσει έξι φορές. Πάντα φέρνεις ηλεκτρισμό στην οθόνη σε κάθε παράστασή σου και ό,τι δημιουργείς είναι πάντα αγνό και ειλικρινές» και συνέχισε λέγοντας:

«Πραγματικά ερωτεύτηκα την καρδιά σου, την αυτοπεποίθησή σου, τη δύναμή σου, την υπεράσπισή σου για ψυχική υγεία και επίγνωση. Μεγαλώνοντας ως ένα από τα ελάχιστα αυτιστικά παιδιά στο σχολείο, ένιωθα μόνος και ανίκανος να κάνω φίλους κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έμπαινα κρυφά σε μια αίθουσα υπολογιστών για να παρακολουθήσω τα παλιά σου σκετς στο SNL. Αναφέρθηκες σε μερικές περιπτώσεις ότι ένιωθες ανασφάλεια όταν δεν αποφοίτησες από το λύκειο και δεν πήγες στο κολέγιο, αλλά απολάμβανα την άνεση και την ασφάλεια που μου έφερες αυτά τα χρόνια».

Στη συνέχεια, ο φαν της Έμμα Στόουν  τη ρώτησε για την ταινία «Poor Things», ποιο είναι το μήνυμα που κρατάει, με εκείνη να απαντά:

«Νομίζω ότι και η Μπέλα είναι κάποια που βιώνει τη ζωή μακριά καθώς δεν καθορίζεται από κοινωνικές κατασκευές και είναι σε θέση να λάβει τις εμπειρίες της ζωής με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο, βλέπει εξίσου το καλό και το κακό, και είναι γοητευμένη από αυτό που έχει να προσφέρει η ζωή και δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Αυτό είναι βαθιά εμπνευσμένο, και έτσι νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που με έχει αγγίξει πιο βαθιά».