Ο Κωστής Σαββιδάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και τα δύσκολα χρόνια που έζησε ως άνεργος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” κι αρχικά, δήλωσε: “Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Το μόνο που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να διώχνουν τον κόσμο από την εκκλησία και δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαίο”.

Πρόσθεσε επιπλέον: “Δεν μπορεί να λέμε τέτοια πράγματα, όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια’.

Ο Κωστής Σαββιδάκης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Πρέπει να είναι ανοιχτές οι πόρτες της εκκλησίας

Όσο για τη στάση της εκκλησίας σε σχέση με το νομοσχέδιο, είπε: “Πρέπει να είναι ανοιχτές οι πόρτες και οι αγκαλιές της εκκλησίας για να πάει όλος ο κόσμος. Δεν θα κρίνουμε ποιος είναι τι”.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyuj96ku7szl)

Σε άλλο σημείο, μίλησε για τις αμοιβές των ηθοποιών: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιβιώνει ένας ηθοποιός, όπως και σε όλες σχεδόν τις δουλειές. Ειδικά όταν δουλεύεις τρεις μήνες στο θέατρο και κάθεσαι έξι”.

Τέλος, για τα οικονομικά προβλήματα που έχει περάσει δήλωσε: “Έχω νιώσει πολλές φορές ότι έπιασα πάτο οικονομικά. Ζήτησα δανεικά από συγγενείς και φίλους. Νομίζω όλοι το έχουν περάσει, τουλάχιστον στον δικό μου χώρο. Υπήρχαν μέρες που δεν είχα λεφτά να πάρω τσιγάρα κι ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχα να πάω να πιω έναν καφέ”.