Στο MasterChef, δύο γυναίκες “μονομάχησαν” για την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι μαγειρικής. Συγκεκριμένα η Ρένα και την Τάνια κλήθηκαν να αντιγράψουν όχι ένα αλλά τέσσερα πιάτα δημιουργίας του καταξιωμένου chef, Γιάννη Μαρκαδάκη.

Οι κριτές, αλλά και ο guest chef δοκίμασαν και αξιολόγησαν τις προσπάθειες των υποψηφίων. Μία από τις δύο βγήκε εκτός χρόνου, παραδίδοντας τρία αντί για τέσσερα πιάτα αντιγραφής.

Η Ρένα είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef 2024

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyuv0476fivd)


Η Ρένα με 17 βαθμούς έναντι 23 που συγκέντρωσε η Τάνια, είναι η παίκτρια που κρεμάει την ποδιά της και αποχωρεί οριστικά από το MasterChef 2024. 

«Ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Ήσασαν πολύ δίκαιοι μαζί μου. Έζησα κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζούσα σε αυτή την ηλικία που είμαι και χαίρομαι πολύ που με επιλέξατε. Είμαι χαρούμενη που πήρα έστω μία εβδομάδα αυτή την εμπειρία. Μπορούσα να μείνω λίγο παραπάνω να δείξω ποια είμαι, γιατί δεν έδειξα τον πραγματικό μου μαγειρικό εαυτό», δήλωσε η διαγωνιζόμενη.

Με την έξοδο της 51χρονης Ρένας από τον διαγωνισμό μαγειρικής, η μπορντό μπριγάδα έχει μία απώλεια, ενώ η γκρι μπριγάδα παραμένει αλώβητη.