Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» παραχώρησε σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου η Μαρία Ναυπλιώτου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε σε ηλικία 20 ετών. «Πότε επιτρέπεις να πενθήσεις και να κλάψεις ουσιαστικά και να θεραπευτείς ίσως μέσα από αυτό» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ναυπλιώτου.

Επίσης, πρόσθεσε: «Σε μεγαλύτερη ηλικία όταν αρχίζεις να συνειδητοποιείς πράγματα για τον εαυτό σου, όταν αρχίζεις να μην σου αρέσεις πάρα πολύ, όταν αρχίζεις να δημιουργείς μια σχέση για να καταλάβεις πράγματα και να θεραπεύσεις πράγματα».

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Ναυπλιώτου για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας: “Σκεπτόμενη ότι είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο, διαλύθηκα”

Μαρία Ναυπλιώτου: «Ήμουν αρκετά νέα όταν συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν στοιχεία μέσα μου, τα οποία δεν μου άρεσαν»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήμουν αρκετά νέα όταν συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν στοιχεία μέσα μου, στοιχεία του χαρακτήρα μου, τα οποία δεν μου άρεσαν, αλλά δεν ήξερα πώς να τα αναγνωρίσω σχεδόν και πώς να τα διαχειριστώ. Αισθανόμουν δηλαδή ότι υπήρχε μια διαφορά ή μια έλλειψη σύνδεσης μεταξύ αυτού που αισθανόμουν και αυτού που σκεφτόμουν και αυτού που έδειχνα προς τα έξω. Πρέπει να ήμουν 20-21».

Τέλος, η Μαρία Ναυπλιώτου είπε: «Έκανα ψυχοθεραπεία, ζήτησα τη βοήθεια ενός ειδικού, μιας ψυχοθεραπεύτριας, η οποία με βοήθησε, με πήρε από το χέρι και σιγά-σιγά άρχισα να γνωρίζω τον εαυτό μου, να δημιουργώ μια σχέση με τον εαυτό μου και να κάνω τη σύνδεση μεταξύ του μυαλού μου και της καρδιάς μου. Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό, να υπάρχει σύνδεση».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvghmb9zs6p)