Διάσημους και αγαπημένους celebrities συνάντησε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Σχέσεις και επαγγελματικά σχέδια ήταν στο επίκεντρο των δηλώσεών τους, ενώ οι κόντρες της ελληνικής TV που καλά κρατούν δεν λείπουν από το προσκήνιο.


Γιάννης Σπαλιάρας

«Δεν κρύβω την κοπέλα μου, ήθελα να περάσει ένα διάστημα πριν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις. Συγκατοικούμε», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας για την προσωπική του ζωή.

«Δεν έχω φτάσει κοντά στον γάμο, το έχω σκεφτεί όμως. Δέχομαι φλερτ από γυναίκες», συμπλήρωσε, σχολιάζοντας και το «beef» Σεργουλόπουλου – Τούνη.

«Συμπαθώ τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μου έκανε εντύπωση η άποψή του για την Ιωάννα Τούνη. Η Τούνη είναι αυτοδημιούργητη, αν το instagram ήταν επάγγελμα, θα ήταν αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος».

Ραμόνα Βλαντή

Δηλώσεις έκανε και η Ραμόνα Βλαντή σχετικά με το «My Style Rocks».

«Είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου. Έκλεισε ο κύκλος του "My Style Rocks", ο κόσμος με ήθελε μαζί με τον Λάκη Γαβαλά. Θα κάνω κάτι σύντομα για τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει».

Τρύφωνας Σαμαράς

Για την προσωπική του ζωή μίλησε και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Δέχομαι φλερτ από άνδρες, μόνο με ένα κοίταγμα. Έχω φλερτάρει πολλές φορές στρέιτ άνδρες. Αν έβρισκα τον κατάλληλο άνθρωπο μπορεί να παντρευόμουν. Δεν μου αρέσει να προβάλλω τη σεξουαλικότητά μου, "χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει". Δέχομαι κολακευτικά σχόλια για τα πόδια μου. Παίζει σημαντικό ρόλο το σεξ σε μια σχέση, δεν γίνεται μόνο να κοιταζόμαστε».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: