Ο τσακωμός της Άντζελας Δημτητρίου με την κόρη της, σχολιάστηκε όσο λίγα θέματα στις τηλεοπτικές εκπομπές, μετά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας, στην οποία είπε ότι ο γαμπρός και η κόρη της, την εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά.

Τη Δευτέρα, ο άνθρωπος που πάντρεψε την Όλγα Κιουρτσάκη με τον Φώτη Λώση, μίλησε για τη ρήξη τους με την τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού».

Ο κουμπάρος του ζευγαριού, είπε: «Τη λατρεύω την Άντζελα, περάσαμε δόξες μεγάλες, επαγγελματικά έχουμε μια αδελφική σχέση. Όταν είδα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, πήρα τηλέφωνο την Άντζελα αλλά δεν το σήκωσε. Είπε ορισμένα πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να ειπωθούν. Είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα. Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα».


Ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας: «Μπορεί ο γαμπρός της να έκανε ορισμένα λάθη, όπως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει λάθη. Εκείνη τη στιγμή όταν είσαι στο επίπεδο της Άντζελας Δημητρίου, που είναι ένας μύθος, θα του τραβήξεις το αυτί. Και αν δεν σε ακούει τον σχολάς. Δεν μπορεί να έγιναν όλα στην Αμερική σε ένα διήμερο, μέσα σε πέντε ημέρες. Πριν οι σχέσεις τους ήταν τέλειες. Η Άντζελα ήταν πολύ ευχαριστημένη μαζί του. Καμάρωνε, ο γαμπρός της έτρεχε. Έμαθα ότι τις δουλειές στην Αμερική τις έκλεισε ο γαμπρός της. Δεν μπορείς να λες "έκανα τα εισιτήριά μου για να πάρω την κόρη μου και τον γαμπρό μου στην Αμερική διακοπές". Η κόρη είναι που τη βάφει, άρα ανήκει στο γκρουπ. Ο γαμπρός είναι αυτός που έκλεισε τη δουλειά, άρα ανήκει στο γκρουπ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Της έχουν βάλει λόγια. Είχαν παρεξηγηθεί ξανά πριν έξι χρόνια. Ήταν Χριστούγεννα, πάω στο σπίτι, παίρνω την Άντζελα, της λέω "κατέβα να πάμε στα παιδιά". Μαγειρέψαμε, φάγαμε όλοι μαζί και έφτιαξαν τις σχέσεις τους».

Ακόμη, ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη, τόνισε: «Η Άντζελα βρέθηκε σε οικονομικό πρόβλημα. Απ' ότι νομίζω, τα παιδιά της είπαν "θα μαζεύουμε τα λεφτά μας και θα ξεπληρώσουμε όλα τα χρέη που μπορεί να υπάρχουν στις τράπεζες, για να είμαστε κάποια στιγμή όλοι ευτυχισμένοι". Ψώνιζε η Άντζελα γιατί η Άντζελα είναι η πηγή των χρημάτων, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα χρήματα πήγαιναν στις υποχρεώσεις που έπρεπε να πάνε».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx04asgglxt)

Καταλήγοντας, είπε πως: «Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη πολύ. Είχαν το θέμα της επιβίωσης λυμένο γιατί πρόσφερε η Άντζελα. Τακτοποιούνταν οι λογαριασμοί και περίμεναν κάποια στιγμή να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις και να πάρουν και αυτά κάποια χρήματα και να είναι ήρεμα όπως όλοι οι άνθρωποι. Η Όλγα και ο Φώτης έχουν κάνει κινήσεις, θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό να απομακρυνθούν για να δουλέψουν, ο γαμπρός της δεν είναι τεμπέλης».