Καλεσμένη στο «The 2night Show», την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου  βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη το βράδυ της Δευτέρας 05/02/2024.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της το 2023, τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τους γιους της.


Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο

«To 2023 ήταν δύσκολο, χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον "πόλεμο"

«Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον "πόλεμο". Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και ειλικρίνεια», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.


Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί Σχετικά με το αν δέχεται ερωτήσεις από τα παιδιά της για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε: «Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει».


Είμαι σε πολύ καλή φάση έχω τα παιδιά μου

«Είμαι σε πολύ καλή φάση έχω τα παιδιά μου, περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου και έχω τη δουλειά μου που την αγαπάω πάρα πολύ» ανέφερε μέσα σε όλα», υπογράμμισε κλείνοντας η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: