Η Νάιρα Αλεξοπούλου διανύει την καλύτερη επαγγελματική της φάση, αφού ετοιμάζει καινούριο τραγούδι διά χειρός Φοίβου. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει αποκλειστικά στην «ΟΝ time» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τη νύχτα, αφού ξεκίνησε να δουλεύει από δεκαπέντε ετών, την προσωπική της ζωή, αλλά και τις προκλητικές φωτογραφίες που της στέλνουν στο Instagram.
Τι ετοιμάζεις επαγγελματικά;
Ετοιμάζω καινούριο τραγούδι με τον Φοίβο. Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή επαγγελματική φάση, καθώς εμφανίζομαι στο «Αγιονέρι» στην Πανόρμου, μαζί με άλλους πέντε τραγουδιστές, και είμαστε sold out κάθε εβδομάδα. Παράλληλα, ετοιμάζω και ένα ντουέτο-έκπληξη με έναν πολύ γνωστό τράπερ, αλλά ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο.
Κατάγεσαι από την Αρμενία, στο σχολείο είχες δεχτεί μπούλινγκ;
Ναι, έχω δεχτεί μπούλινγκ, όταν πήγαινα δημοτικό, επειδή ήμουν ξένη. Εγώ ήμουν ένα ήσυχο κοριτσάκι, αλλά δεν με έκαναν παρέα, δεν με έπαιζαν, με άφηναν μόνη μου. Ειδικά στις δραστηριότητες, με είχαν απέξω επειδή ήμουν ξένη και δεν καταλάβαινα. Ήμουν απομονωμένη, μόνη μου. Αλλά μόλις έκανα επανάσταση και έδειξα ότι δεν είμαι αδύναμη, ότι έχω χαρακτήρα, όλο αυτό σταμάτησε έπειτα από λίγο και με αποδέχτηκαν όπως και τους υπόλοιπους.
Ξεκίνησες να δουλεύεις από δεκαπέντε χρόνων στη νύχτα. Πώς ήταν τα πράγματα;
Για να επιβιώσω, έπρεπε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου, να μην εξαρτώμαι από την οικογένειά μου. Ήταν πολύ επικίνδυνο να δουλεύω στη νύχτα στα δεκαπέντε μου. Μου πρότειναν, όταν ήμουν ανήλικη, να με πληρώσουν, προκειμένου να πάω για μια νύχτα μαζί τους. Μου έλεγαν: «Σου δίνω τόσα. Θέλεις;». Μάλιστα, θυμάμαι, ένας μου είχε προσφέρει το ποσό των 20.000 ευρώ για ένα βράδυ, αλλά του είπα: «Δώσ’ τα εκεί που ξέρεις». Ήμουν πολύ δυναμικό παιδί και όλα αυτά δεν με πτόησαν, ούτε αλλοίωσαν το χαρακτήρα μου.
Έχεις περάσει δύσκολες στιγμές;
Έχει τύχει να μείνω δίχως ευρώ στην τσέπη και χωρίς δουλειά παράλληλα. Ευτυχώς, είχα τη μάνα μου δίπλα μου, που είναι το στήριγμά μου, κι αυτό μου έδωσε τη δύναμη ότι θα ξαναδουλέψω και θα τα ξανακάνω.
Με τον πατέρα σου έχεις σχέσεις;
Όχι. Ζει στη Μόσχα. Έχει ξαναπαντρευτεί, έχει άλλα τρία παιδιά. Στο τηλέφωνο μιλάμε. Όταν χώρισε με τη μητέρα μου, ξαναπαντρεύτηκε. Δεν έχω ζήσει μαζί του. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τριών ετών.
Είσαι ερωτευμένη;
Όχι, δυσκολεύομαι να ερωτευτώ πλέον. Έχω φοβηθεί για το αν θα μπορέσω να ερωτευτώ, διότι έχω γίνει τόσο επιλεκτική, που δεν με συγκινεί τίποτα. Όλο αυτό με τρομάζει. Έχω πάρα πολλές προκλήσεις στο να με φλερτάρουν άνδρες, αλλά δεν με συγκινεί τίποτα, κι ενώ μου την πέφτουνε, δεν κάνουν το επόμενο βήμα, γιατί με φοβούνται. Τους τρομάζουν οι δυναμικές γυναίκες.
Έχει χειροδικήσει άνδρας σε σένα;
Όταν ήμουν μικρή, είχα μια σχέση και πήγε να με χτυπήσει. Έπειτα από αυτό τον χώρισα, δεν έμεινα ούτε καν.
Σου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στο Instagram;
Ναι, μου στέλνουν προκλητικές φωτογραφίες και αμέσως τους μπλοκάρω. Υπάρχει πολλή αρρώστια εκεί έξω. Πολλές απάτες γίνονται γύρω από το διαδίκτυο.
Ποιο είναι το πιο περίεργο μήνυμα που σου έχουν στείλει;
Μου έχει στείλει μήνυμα άνδρας για το αν πουλάω τα παπούτσια μου.
Οι γυναίκες σε φλερτάρουν;
Οι γυναίκες με φλερτάρουν πιο πολύ από τους άνδρες. Νιώθουν οικεία μαζί μου, επειδή ίσως έχω ένα δυναμισμό, και είναι πιο άνετες. Με φλερτάρουν διακριτικά. Έρχονται πολύ κοντά μου.
Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που σου έχει τύχει στην πίστα;
Μου πέταξαν το πανέρι με τα λουλούδια στα μούτρα. Αν δεν έβαζα το χέρι μπροστά, θα με χτύπαγε στη μούρη. Αυτός που το έκανε μετά μου ζήτησε συγγνώμη και μου έστειλε λουλούδια στο σπίτι μου. Έτυχε και ήταν φίλος μου.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime