Η Σοφία Δανέζη βάζει φωτιά στις πίστες των Τρικάλων. Η σέξι τραγουδίστρια, μιλώντας αποκλειστικά στην «ΟΝ time», εξηγεί τους λόγους που δεν μπορεί να βρει δουλειά στη νυχτερινή Αθήνα. Παράλληλα, μιλάει για την απώλεια του πατέρα της, που την άφησε μόνη της, αλλά κι έναν έρωτα που θέλει στη ζωή της.

Πού εμφανίζεσαι αυτή την περίοδο;

Είμαι στο «Akron live stage» στα Τρίκαλα. Εμφανίζομαι εκεί κάθε Σάββατο. Παράλληλα, κάνω κάποιες live εμφανίσεις και στη Βουλγαρία, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.


Πώς και δεν σε βλέπουμε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα;

Καλή η ερώτησή σου... κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί. Είναι συγκεκριμένα τα άτομα που δουλεύουν στην Αθήνα και δεν αφήνουν να βγουν άλλοι τραγουδιστές.



Σε στενοχωρεί αυτό;

Δεν με στενοχωρεί, αλλά θεωρώ ότι είναι άδικο, όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους όσοι είμαστε πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν οι εταιρείες που προωθούν τα δικά τους άτομα και όταν έχει υπάρξει επιχειρηματίας που με ήθελε στο μαγαζί του, λόγω των εταιρειών, δεν μπορούσε να με πάρει. Δεν δίνεται το βήμα σε εμάς. Δεν ξέρω τι φταίει. Αν ήξερα τι ήταν, θα το είχα φτιάξει. Δεν θεωρώ ότι δεν είμαι ικανή. Πάντα έχω δουλειά. Απλώς στην Αθήνα δεν μπορώ να βρω δουλειά. Μετά θάνατον θα αναγνωριστεί η καριέρα μου...


Κάποια στιγμή μπήκες στο «Big Brother». Έχεις μετανιώσει γι’ αυτό;

Όχι, καθόλου. Το έκανα καθαρά και μόνο για να πάρω μια αναγνωρισιμότητα λόγω του ότι είμαι πολλά χρόνια στη δουλειά αυτή και η τηλεόραση ήταν ένας τρόπος να με γνωρίσει ο κόσμος περισσότερο. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έλαβα αυτό που περίμενα.


Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Είμαι καλά. Είμαι ήρεμη και ήσυχη. Είμαι μόνη μου και θέλω να ερωτευτώ, γιατί ο έρωτας μόνο καλό κάνει στην υγεία.


Σε ηλικία 24 ετών «έχασες» τον πατέρα σου. Πώς το βίωσες;

Το βίωσα πάρα πολύ άσχημα. Ήταν ο μοναδικός που είχα στην Ελλάδα, γιατί η υπόλοιπη οικογένειά μου είναι στη Γερμανία. «Έφυγε» από καρκίνο μέσα σε ένα χρόνο. Ξεκίνησε από λεμφαδένες, μετά πήγε στον οισοφάγο, έκανε μια εγχείρηση δώδεκα ωρών και μετά έκανε ακτινοβολίες που δεν βοήθησαν και το τελικό στάδιο ήταν στα κόκαλα. Δεν άντεξε. «Έφυγε»... Πολλά άντεξε σε ένα χρόνο, ήταν ήρωας. Από εκεί και πέρα, η μοναξιά έγινε... φίλη μου.

Με τον Δημήτρη Κεχαγιά ήσασταν κολλητοί μέσα στο «Big Brother». Μιλάτε πλέον;

Όποτε τον βλέπω, μιλάμε. Έχουμε τυπικές σχέσεις. Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τους φίλους του. Ο μοναδικός άνθρωπος που έχω στενή επαφή από το «Big Brother» είναι η Αφροδίτη.



Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας για σένα;

Αυτός που αγαπάει και σέβεται τις γυναίκες.


Σε έχουν απατήσει;

Πιστεύω πως ναι, έχω απατηθεί.


Εσύ έχεις απατήσει;

Όχι, δεν έχω απατήσει. Με έχουν φλερτάρει, αλλά δεν έχω πάει με άλλον άνδρα. Ήμουν πάντα «σχεσάκιας»...