Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Φιλοθέη Μωβ στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», σχετικά με τον «Άλλο Άνθρωπο», η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να υπογραμμίσει την στάση που τηρεί ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απέναντι στα ΜΜΕ.

Δηλαδή ότι δεν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις μετά από όσα ήρθαν στο φως για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».




Κατερίνα Καινούργιου για Πολυχρονόπουλο: Αφού αρνείται να μιλήσει. Κρύβετε

«Λέει η Φιλοθέη Μωβ ότι ο Κωνσταντίνος έχει στεναχωρηθεί, είδα και το μπλουζάκι που φόραγε χθες και "ελάτε να με βρείτε" και τα λοιπά. Ναι, κύριε Πολυχρονόπουλε, αλλά δεν μιλάτε. Τι σημαίνει το "ελάτε να με βρείτε;" Υπάρχουν απορίες γιατί λέτε "θα απολογηθώ ούτως ή άλλως στις Αρχές και στον κάθε ένα που έδωσε ένα ευρώ". Κι εμείς έχουμε δώσει ευρώ και άλλοι πολλοί, όπως και πολλοί από τους τηλεθεατές που παρακολουθούν. Αν δεν μιλήσει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, αν δεν τα πει… Πού; Αφού αρνείται να μιλήσει. Κρύβετε» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου για Πολυχρονόπουλο: Α, μίλησε αλλού;

«Α, μίλησε αλλού; Α, εντάξει» αναφώνησε, δευτερόλεπτα αργότερα, η παρουσιάστρια όταν ενημερώθηκε από το κοντρόλ για τις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 μαζί με την μητέρα του.


Κατερίνα Καινούργιου για Πολυχρονόπουλο: Ο άνθρωπος μίλησε

«Μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, εντάξει. Αφού εμείς δεν το κλείσαμε. Ο ίδιος ο Πολυχρονόπουλος; Α, μια χαρά, δεν πειράζει. Καλά έκανε ο άνθρωπος. Επειδή είπα ότι δεν έχει μιλήσει και μου το είπατε από πάνω. Η επιτυχία του Λιάγκα είναι, δεν πειράζει. Ο άνθρωπος μίλησε» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου, προς τους συνεργάτες της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: