Για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από μερικά χρόνια μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη!», το οποίο του άλλαξε τη ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που αρνήθηκε να τραγουδήσει με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Μπάση.

«Ξεκίνησα τις εμφανίσεις μου στο "Cabana Live Stage" μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θ. Βέρλη.

Πριν από 13 χρόνια δούλευα σε αυτό το μαγαζί όταν έπαθα το τροχαίο που μου σημάδεψε τη ζωή, είναι ένα σημαδιακό μαγαζί για μένα.

Στην πρεμιέρα είχα άγχος. Όταν βγήκα και τραγούδησα, είδα την αμηχανία στο βλέμμα των φίλων μου. Η στάση του ανθρώπου που μου προκάλεσε το ατύχημα ήταν απαράδεκτη.

Του τηλεφώνησα κάποια στιγμή, όταν το αποφασίσω, θα τον συναντήσω», είπε ο Μανώλης Κονταρός, αναφερόμενος στο τροχαίο που σημάδεψε τη ζωή του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzkant3q595)

Σχετικά με την καριέρα του, ο Μανώλης Κονταρός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν αντιμετώπισα ποτέ άρνηση στο να εμφανίζομαι σε λαϊκά μαγαζιά και να τραγουδάω κρητικά τραγούδια.

Μετάνιωσα που πριν από χρόνια αρνήθηκα μια πρόταση να τραγουδήσω μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Μπάση, ένιωθα ότι πρόδιδα τους φίλους μου».

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «έχουν συμβεί παρεξηγήσεις και με έχουν προσβάλει, αλλά δεν είμαι αυτός που θα χαλάσω το γλέντι».