Επειτα από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και θα ολοκληρώσουν τον έρωτά τους. Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης (µέλος της οικογένειας Σκλαβενίτη), ένα ζευγάρι που παραµένει µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας από την πρώτη κιόλας στιγµή της γνωριµίας τους, ετοιµάζεται να ζήσει την πιο σηµαντική στιγµή της ζωής του.

Η παρουσιάστρια, που υπήρξε µία από τις πιο όµορφες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από τα καλλιστεία (είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2005), διανύει τον όγδοο µήνα της εγκυµοσύνης της και αυτή την περίοδο οι εµφανίσεις της είναι ελάχιστες.

Το αγοράκι, που θα έρθει στον κόσµο σε λιγότερο από δύο µήνες, θα αλλάξει τη ζωή τους και θα χαρίσει τεράστια χαρά στην Ελληνίδα καλλονή, η οποία θα γίνει για πρώτη φορά µανούλα, αφού ο αγαπηµένος της είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών από τον προηγούµενο γάµο του. Οι εµφανίσεις τους ήταν σπάνιες και η σχέση τους υπήρξε µυστική µέχρι που το «Secret» την αποκάλυψε τον Αύγουστο του 2019.

Ακόµα και σήµερα, που έχουν περάσει τέσσερα χρόνια, αποφεύγουν να δίνουν τροφή για σχόλια και έχουν καταφέρει µε µεγάλη επιτυχία να κρατούν την προσωπική τους ζωή µακριά από τα φλας. Γι’ αυτό και κανείς δεν γνώριζε για την εγκυµοσύνη της Αραβανή, παρά ελάχιστα άτοµα από το πολύ στενό της περιβάλλον, µετρηµένα στην παλάµη του ενός χεριού. Ο βασικός λόγος που δεν θέλουν να φιγουράρουν στα media είναι τα παιδιά του επιχειρηµατία, αφού ο ίδιος θέλει να τα προστατεύσει µε το να κρατά διακριτική την προσωπική του ζωή και να µην «κρέµεται στα µανταλάκια».

Άλλωστε, ποτέ δεν του άρεσε η δηµοσιότητα, αφού και στο παρελθόν, που είχε σχέση µε την τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή, δεν είχε κάνει ποτέ δηµόσια εµφάνιση.

aravani-gamos

ΥΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ


Το ζευγάρι πριν από έναν χρόνο µετακόµισε, αφού έφυγε από τα νότια προάστια και ζει πια στο νέο σπίτι που αγόρασε ο επιχειρηµατίας στο Ψυχικό. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ο γάµος θα γίνει µετά τη γέννηση του παιδιού, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ, όπως µας µεταφέρει άτοµο από το κοντινό τους περιβάλλον, υπάρχουν σκέψεις να γίνει στον Πόρο.

Η  Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης  περνούν µεγάλο µέρος του χρόνου στο νησί του Αργοσαρωνικού, αφού εκεί βρίσκεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Sirene Blue», το οποίο του ανήκει. Η παρουσιάστρια διέµενε στο ξενοδοχείο υπό άκρα µυστικότητα όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν κοινοποιούσε την τοποθεσία όπου βρισκόταν σε καµία από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ετοιµάζει και µια prive δεξίωση στο ξενοδοχείο το καλοκαίρι του 2024 µαζί µε ένα πάρτι για φίλους.

H τελευταία εµφάνιση των δυο τους στον Πόρο ήταν τον Σεπτέµβριο του 2023, όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πραγµατοποίησε εκεί µια φαντασµαγορική συναυλία. Η τραγουδίστρια πέρασε πολλές ώρες µε το ζευγάρι, που διασκέδασε µε τα τραγούδια της, ενώ η Αραβανή ήταν στους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της.

Το καλοκαίρι του 2002 η Ευαγγελία ακούστηκε πολύ στα τηλεοπτικά παρασκήνια, καθώς το όνοµά της έπεσε στο τραπέζι και για τον ρόλο της παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Τότε, όµως, ήταν η ∆ούκισσα Νοµικού που «κλείδωσε», η οποία όµως αποχώρησε άδοξα, έπειτα από διαφωνία µε την εκποµπή. Η τελευταία δουλειά της Αραβανή στην τηλεόραση ήταν επίσης στον ΑΝΤ1, από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2018, όταν παρουσίαζε το show «Dancing with the stars».

aravani-gamos-xenodoxio


*Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 2/2/2023