Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την κριτική στην Ελλάδα, τη συμμετοχή της σε ταινία του Χόλιγουντ αλλά και στο «Milky Way» και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια.

1-tonia-swthropoylou-photo-instagram-1

Πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουν στο εξωτερικό

«Πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουν στο εξωτερικό, πρέπει να τους θαυμάζουμε. Στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχει η φιλοσοφία "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα", οι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με την αποτυχία του άλλου. Οι κακές κριτικές στην ταινία του Λάνθιμου για μένα είναι σύνδρομο κομπλεξισμού, αισθάνομαι ντροπή», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.


Το "Skyfall" θα είναι για πάντα στο βιογραφικό μου

«Δεν με αφορούν αυτά που είπαν για τη συμμετοχή μου στο "Skyfall", είναι ένας ρόλος που θα είναι για πάντα στο βιογραφικό μου. Συνήθως μου προτείνουν ρόλους της μοιραίας γυναίκας. Αυτό μου στοίχισε ρόλους και δεν δούλευα για μεγάλο διάστημα», συνέχισε η ηθοποιός.

Για τους ρόλους της στο "Milky Way" και στις "Ψυχοκόρες"


«Ήρθαν σπουδαίοι ρόλοι στη ζωή μου, τόσο στο "Milky Way" όσο και στον ρόλο στις "Ψυχοκόρες". Είμαι πολύ ευγνώμων. Εγώ τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από τις συνεργασίες μου στο Instagram και δεν ντρέπομαι. Έχω διαβάσει πολλά σεξιστικά και επιθετικά σχόλια στο Instagram. Παλαιότερα απαντούσα και έπεφτα στο επίπεδό τους», δήλωσε στη συνέχεια η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει με τον γάμο μου

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Κωστή Μαραβέγια.


1-tonia-swthropoylou-photo-instagram-4


«Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου με τον γάμο μου με τον Κωστή Μαραβέγια, νιώθω ασφάλεια και προστασία. Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε με τον Μαραβέγια είναι γιατί δεν κλείνω καλά τα καπάκια και πέφτουν όλα κάτω.

Αυτό που με εκνευρίζει στον Κωστή είναι ότι είναι αφηρημένος και με ρωτάει πού βρίσκονται τα πράγματα που είναι μπροστά του», τόνισε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: