Η Αθηνά Οικονομάκου συγκέντρωσε σχόλια οργής από τους ακολούθους της, ύσρααρ από ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα βίντεο τα ξημερώματα της Παρασκευής, δείχνοντας πλάνα από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει στο Ντουμπάι.

Αμέσως οι ακόλουθοί της άρχισαν να της σχολιάζουν, ότι προκαλεί με το να κάνει επίδειξη πλούτου, ενώ ο περισσότερος κόσμος τα βγάζει δύσκολα πέρα και δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ τέτοιο ταξίδι.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε με νέο βίντεο από τις πανάκριβες διακοπές της. Στο καινούργιο κλιπ, φαίνεται να σηκώνεται από το κρεβάτι του ξενοδοχείου και να δείχνει τις κουρτίνες του δωματίου που ανοίγουν αυτόματα, απολαμβάνοντας τη θέα από το δωμάτιό της.

Όπως και το προηγούμενο βίντεο, έτσι και αυτό συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια. «Μόλις μας υπενθύμισες ότι εμείς με τα €700 τον μήνα μια ζωή θα ανοίγουμε τις κουρτίνες μόνες μας», της έγραψε μια γυναίκα. «Α, ρε φτώχεια καταραμένη», της έγραψε ένας άλλος, ενώ δεν έλειψαν και από αυτή την ανάρτηση τα σχόλια περί επίδειξης πλούτου.




Δείτε μερικές αντιδράσεις στα σχόλια του βίντεο που ανέβασε:


oik2
oik1


Οργή με το πρώτο βίντεο από το Ντουμπάι


Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου ανάρτησε μερικές ώρες πιο πριν ένα κλιπ από την περιήγησή της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι για διαφημιστικό σκοπό.

Η ίδια κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της όλους τους χώρους του πολυτελούς δωματίου, από τη στιγμή που περνά την πόρτα της εισόδου.


Το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου προκάλεσε οργή σε αρκετούς από τους followers της, που της ζήτησαν να σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις, όταν «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας».

Την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου και εξέφρασαν το παράπονό τους. Από την άλλη, ορισμένοι υπερασπίστηκαν την ηθοποιό και πλέον instagrammer, απαντώντας σε όσους την επέκριναν, ότι είναι δική τους επιλογή να την παρακολουθούν στα social media και πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι μέρος της δουλειάς της. «Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;», της γράφουν.

«Δεν τα έκλεψε, δικά της λεφτά είναι», αναφέρουν, από την άλλη, τα σχόλια που είναι υπέρ της.

oik3
oik4
oik5


Τι έγραψαν αυτοί που πήραν το μέρος της

oik6