Σε στάδιο ανάρρωσης η Μαρινέλλα η οποία μετά τον τραυματισμό που προκάλεσε κάκωση στο πόδι της, απέχει από τις εμφανίσεις της.

Η γνωστή ερμηνεύτρια τα τελευταία 24ωρα δέχεται θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση, ενώ πρόσωπο από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, μεταφέρει τα πρώτα της λόγια μετά τον τραυματισμό της.

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας, σας στέλνω την αγάπη μου! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 13 Μαρτίου. Σας περιμένω όλους. Μαρινέλλα», ήταν το πρώτο μήνυμα της ερμηνεύτριας.

Στη συνέχεια της ανάρτησης ο Μιχάλης Φραντζιός ενημερώνει: «Αυτά τα λόγια στέλνει η αγαπημένη μας Μαρινέλλα, καθώς θα χρειαστεί τελικά μεγαλύτερο διάστημα, για να αναρρώσει μετά την κάκωση γονάτου που υπέστη.

Σας ενημερώνουμε ότι η παράσταση με την Μαρινέλλα, την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου θα επιστρέψει από την Τετάρτη 13 Μαρτίου. Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη, οι συνεργάτες και το προσωπικό εύχονται από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση», αναφέρει η ανάρτηση για την επιστροφή του σχήματος στην πίστα με την Μαρινέλλα.