Ο Τάσος Ιορδανίδης συναντάει τον Βασίλη Χαλακατεβάκη που πρόσφατα έγινε μπαμπάς και μιλάει για την μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή του το παιδί του.

«Είμαι φρέσκος μπαμπάς παρόλο που είμαι μπαγιάτικος στην ηλικία. Δεν είναι μια περιπέτεια, είναι ένα όμορφο ταξίδι, που γίνεται όλο και πιο όμορφο. Μέσα μου έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω ενσωματώσει δύο ρόλους. Δηλαδή αυτόν του μπαμπά και λίγο και του παππού. Τα ζω δύο σε ένα και το λέω με πλήρη συνείδηση αυτό, χωρίς να υποτιμώ ότι κυρίως είμαι πατέρας», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο όμορφο αυτό το ταξίδι. Είναι πιο όμορφο από αυτό που είχα φανταστεί», ανέφερε επίσης ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Είχε έρθει νωρίτερα η επιθυμία να γίνω πατέρας πριν από κάποια χρόνια. Για κάποιους λόγους δεν προχώρησε, πέρασαν κάποια χρόνια μέχρι που ήρθε στη ζωή μου η Δέσποινα. Ήρθε κοντά μου μέσα από δυσκολίες και όσο δενόμασταν κάποια στιγμή ήταν προϋπόθεση να φτιαχτεί μία ολοκληρωμένη οικογένεια», δήλωσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Είχα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας πριν από 13-14 χρόνια που κράτησε μία διετία και αυτός ήταν ένας λόγος που καθυστερήσαμε να κάνουμε ένα παιδί.

«Από τα παιδιά παίρνουμε ευτυχία και από την άλλη έχω μία έγνοια να μπορώ να προσφέρω όσα μπορώ περισσότερα σ αυτό το πλάσμα», κατέληξε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz1b40c4bfw9)