Ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega για τη δουλειά του, αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για χτένισμα, ενώ αναφέρθηκε στη «δύσκολη» συνεργασία με την Άντζελα Δημητρίου και μοιράστηκε τον λόγο για τον οποίο έκανε αισθητική επέμβαση στα χείλη.

«Όταν πήγα στο ‘I’m celebrity get me out of here’ ήθελα να φύγω αλλά μετά μου άρεσε. Πήρα κάποια χρήματα από εκεί, δε θα το πω όμως. Πιστεύω ότι το άξιζα γι’ αυτό πήγα και δεύτερη φορά στο ‘J2US’. Με αγαπάει ο κόσμος. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία ήταν το ‘Dancing with the stars’ αν και δεν μπορούσα να χορέψω. Θα πήγαινα σε ένα all star ‘J2US’. Δεν είναι η δουλειά μου η τηλεόραση για να θέλω ντε και καλά να υπάρχω σε αυτήν. Μου αρέσει που ο Λάκης Γαβαλάς είναι στο ‘My style rocks’. Θα ήθελα να είμαι κριτής εκεί με τον Λάκη Γαβαλά» ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Τι έγινε με την Άντζελα Δημητρίου

Ο ίδιος αποκάλυψε το παρασκήνιο της παρεξήγησης που είχε με την Άντζελα Δημητρίου. «Είχαμε μια μικρή παρεξήγηση μέσα στο καμαρίνι, κάτι είχα πει, κάτι μου είχε πει η Άντζελα. Δεν ήταν και η πιο εύκολη η Άντζελα Δημητρίου». Όπως είπε ο ίδιος: «Είχα στεναχωρηθεί με τον Ηλία Ψινάκη, γιατί νόμιζα θα ταιριάζαμε στο ‘FAB5’. Πιστεύω ότι αν είχε πάει καλά το ‘FAB5’ θα είχα άλλη εξέλιξη».

Όσο για τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για χτένισμα; «Γύρω στις 3.000 ευρώ. Δε μου άρεσε να κάνω γάμους οπότε ήμουν πολύ ακριβός για να μη με παίρνουν αλλά μου τα έδιναν. Έτσι ανέβηκαν οι τιμές μου».

Για την προσωπική του ζωή

«Έχω ερωτευτεί πολύ αλλά παλιά, τώρα όχι», λέει, ενώ μίλησε και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Είναι απόλυτα φυσιολογικό για μένα, ο κάθε άνθρωπος σε αυτήν τη ζωή έχει δικαίωμα να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Είμαι υπέρ του Κασσελάκη και μπράβο του που έδειξε αυτό που είναι». «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός, πήγαινα στα θέατρα και ζητούσα αυτόγραφα από όλους», είπε για την παιδική του ηλικία, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που έχει κάνει αισθητική επέμβαση στα χείλη. «Έχω κάνει αισθητική επέμβαση στα χείλη μου. Ένας φίλος μου, μου είχε πει ‘λένε όλοι ότι είσαι πολύ ωραίος, αλλά έχεις μικρά χείλη’ και μου ‘κάθισε’ στο μυαλό. Το 2019 έπαθα κάτι στο έντερό μου οπότε είδα ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη ζήσω αντί να δουλεύω σαν σκλάβος».

Ο αγαπημένος κομμωτής σύστησε και την σκυλίτσα του, Νικόλ, η οποία έχει πάρει το όνομά της από τον νονό της, Νίκο Κοκλώνη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz25uv9vnh01)