Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε μπροστά στις κάμερες και απάντησε για τα όσα έγιναν μεταξύ του Πάνου Βλάχου, του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε μετά από το «επίμαχο» τραγούδι του ηθοποιού.

Δεν είμαι ενημερωμένος

«Δεν το έχω παρακολουθήσει, δεν είμαι ενημερωμένος, γιατί σήμερα έτρεχα όλη μέρα με το θέατρο και με ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα το δω και θα ενημερωθώ. Ποτέ δεν έχω κρύψει να τοποθετηθώ πάνω σε θέματα», είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Τα πάντα έχουν όρια, αλλά το θέμα είναι ποιος τα θέτει τα όρια αυτά», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Δείτε ακόμη - Εντείνεται η κόντρα για το "Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε" του Πάνου Βλάχου: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο δημοσιογράφος (Βίντεο)

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη

Με νέα τοποθέτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε πως τελικά δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του Πάνου Βλάχου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τους στίχους «Μέσα σ’ έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόρασητου ΣΚΑΙ απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσφύγει στη δικαιοσύνη, σε αντίθεση με τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος προανήγγειλε πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Πάνου Βλάχου.

Δεν θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

«Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη», ξεκαθάρισε ο υπουργός. «Όταν λες, να δω σε σάκο, τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, είναι σαν να λες θέλω να τους δω να είναι πεθαμένοι, να τους σκοτώνουν», εξήγησε ο υπουργός Υγείας, υπονοώντας ότι ο γνωστός ηθοποιός παρακινεί και προτρέπει σε φόνο.

Ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ

Συμπλήρωσε πως «αυτό, όπως και να το δεις, ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κ. Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό», είπε και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον κ. Βλάχο και ότι «ως ηθοποιός μου είναι πολύ συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι ταλαντούχος», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι κάνουν κάτι τόσο άσχημο

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως «τον έχω δει αρκετά», και εξήγησε ότι «και γιατί οι γιοι μου βλέπανε την Μουρμούρα πολύ». Τόνισε ωστόσο πως «πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο».


Πάνος Βλάχος: Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία

Από την πλευρά του, ο Πάνος Βλάχος με ανάρτησή του στα social media προσπάθησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις. «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στο σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: