Ο Λάμπρος Φισφής σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2024, τους στίχους που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος «μέσα σ' ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Δείτε ακόμη - Ο Πάνος Βλάχος στις πρώτες δηλώσεις μετά το επίμαχο τραγούδι: "Δεν θέλω να πω κάτι σήμερα" (Βίντεο)

Ο κωμικός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και είπε για τον ηθοποιό: «Δεν είναι χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση. Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Συνδέουμε με το χιούμορ πράγματα που δεν είναι χιούμορ και θεωρώ ότι αυτό κάνει κακό στο ίδιο το χιούμορ».

Γέλασε κανείς από κάτω;

Ο stand up comedian πρόσθεσε: «Γιατί από όλα αυτά με τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε τον συγκεκριμένο στίχο τον συνδέουμε με το χιούμορ; Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Ήταν αστείο; Γέλασε κανείς από κάτω; Άρα δεν ήταν χιούμορ, τόσο απλά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω».

Συνεχίζοντας στην ίδια συζήτηση, ο Λάμπρος Φισφής επισήμανε: «Φταίμε και εμείς σε αυτό. Πολλές φορές μπορεί να πεις κάτι, να παρεξηγηθεί κάποιος και να πεις: έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε».

Άμα γέλασε ο κόσμος, τότε είναι αστείο

Ωστόσο, στην πορεία, είπε ότι αν ο κόσμος γελάσει με κάτι, τότε αυτό είναι αστείο. «Άμα γέλασε ο κόσμος, τότε είναι αστείο. Εκεί την τραβάω τη γραμμή. Άμα γελάσει ο κόσμος γέλασε, τότε εκεί έχει μία δόση αστείου. Βέβαια, το συγκεκριμένο βάσει νόμου απαγορεύεται να το κάνουμε» είπε τέλος, ο Λάμπρος Φισφής.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Το τραγούδι και οι απαντήσεις Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε

Ο Πάνος Βλάχος, δύο εβδομάδες σχεδόν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους, απασχόλησε ξανά καθώς ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, τραγούδησε μεταξύ άλλων, «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με την αντίδραση των Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε να είναι άμεση.

Δείτε ακόμη - Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: "Διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη και όσους θέλουν το κακό μου" (Βίντεο)


Πάνος Βλάχος: Το χιούμορ και η σάτυρα δεν γεννούν τη βία

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του, λίγο αφότου άρχισε να δέχεται σχόλια.

Η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Βλάχος:

Ο Πάνος Βλάχος στις πρώτες δηλώσεις μετά το επίμαχο τραγούδι

Δείτε ακόμη - Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Μια συγγνώμη θα έληγε το θέμα - Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Ελλάδα στο 2015 (Βίντεο)


Ο Πάνος Βλάχος το θεώρησε εξυπνάδα

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ "να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…" δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.


Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:



Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί;

«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.


Η ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε: