Στο θέμα που έχει προκύψει με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο και τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσαλτε» τους οποίους τραγούδησε σε live του στη Θεσσαλονίκη επανήλθε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, οποίος δήλωσε για ακόμα μια φορά ότι ο στίχος προτρέπει σε φόνο και χαρακτήρισε «ηθοποιούλη» τον Πάνο Βλάχο. Ωστόσο δήλωσε διατεθειμένος να μιλήσουν και υπενθύμισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. 

Διαβάστε ακόμα: Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Μια συγγνώμη θα έληγε το θέμα - Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Ελλάδα στο 2015


Πορτοσάλτε για Βλάχο: «Διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη»

«Ότι ήταν να πω, το είπα χθες. Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω σήμερα είναι το εξής, μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα που ψωνίζουν από το λούμπεν… Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο, η παρότρυνση στο φόνο. Δηλαδή, πάρε το πιστόλι, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στο σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν μερικά μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, που θα είναι η εξέδρα που σηκώνει τα πανό, ο ηθοποιούλης, που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Θα πάω στη δικαιοσύνη να βρω το δίκιο μου. Να ακούσω τη δικαιοσύνη τι έχει να μου πει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3plq5c8y69)