Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, αλλά και τον ΣΚΑΪ και τη δυσκολία που έχει η «καταραμένη» ζώνη του καναλιού, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία εξέφρασε τη στήριξή της στη Φαίη Σκορδά.


«Μου έχουν λείψει οι τηλεθεατές, γιατί αγαπώ την επαφή με τον κόσμο. Με την πρώτη σωστή συνθήκη να επιστρέψω. Μου αρέσει η πρωινή ζώνη αλλά, επειδή βλέπω πλέον τα πάντα διαφορετικά, δεν είμαι αρνητική και κάθετη σε κάτι, όπως ήμουν παλιότερα. Και σε τηλεπαιχνίδι θα μπορούσα να με δω, αρκεί να ένιωθα ότι έχω κάτι να δώσω», δήλωσε η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου.

«Σίγουρα η κόρη μου θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου αλλά μπαίνει σιγά-σιγά σε σειρά και το κομμάτι της επαγγελματικής ζωής. Για να μη με βρίσκεις κάπου τηλεοπτικά ακόμα, πάει να πει ότι αισθάνομαι καλά με το πώς είμαι», τόνισε στο Breakfast@Star.

Η «καταραμένη» ζώνη

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στον  ΣΚΑΪ  και τη δύσκολη ζώνη που έχει αναλάβει τόσο η ίδια, όσο και η Φαίη Σκορδά.
.

«Κάποτε είχα χαρακτηρίσει «καταραμένη» τη ζώνη 12:00-14:00 του ΣΚΑΪ, γιατί είναι όντως μία δύσκολη ζώνη. Δεν νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα. Εννοείται ότι παρακολουθώ και τη Φαίη. Συμπονώ καθετί στο κανάλι και θέλω να πηγαίνει καλά», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Δεν στέκομαι στο τι νούμερα τηλεθέασης κάνει κάθε εκπομπή. Το ξέρω, τα ‘χω λουστεί κι εγώ και τότε δεν μπορούσα και να μιλήσω κιόλας η αλήθεια είναι. Ας αφήνουμε τους ανθρώπους να κάνουν την προσπάθειά τους. Στο τέλος της ημέρας και της σεζόν αυτό που μένει είναι εάν αγαπάς ένα πρόσωπο, σε όποιο κανάλι κι αν είναι».

«Εμένα με ενδιαφέρει να φροντίζω το όνομά μου. Η ώρα και το κανάλι αλλάζουν. Όταν απομακρυνόμαστε από μη ανθοφόρες συνθήκες, αφήνουμε χώρο να έρθουν άλλα πράγματα», κατέληξε, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3syr9fuwoh)