O Mιχάλης Μουρούτσος είχε ένα σοβαρό ατύχημα, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τae-Kwon-Do, Mιχάλης Μουρούτσος συγκρούστηκε με έναν συμπαίκτη του, κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα 8x8, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο σαγόνι του.

Μάλιστα, χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, με τον ίδιο να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους με μία ανάρτηση στο Instagram.

Στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Mιχάλης Μουρούτσος δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες, μέσα από το νοσοκομείο και εξήγησε πως πλέον, «έχει λάμες και βίδες» στο σώμα του.

Συγκεκριμένα, ο Mιχάλης Μουρούτσος έγραψε μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Την περασμένη Πέμπτη είχα ένα ατύχημα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα 8x8. Σε μια κακή, σπάνια στιγμή έσπασα το σαγόνι μου, καθώς συγκρούστηκα με έναν φίλο μου (συμπαίκτη). Διακομίστηκα στο 401 και διαγνώστηκα με κάταγμα της κάτω γνάθου. Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι νοσηλευτές, οι γιατροί και η διοίκηση του νοσοκομείου στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ».

Στη συνέχεια, ο Mιχάλης Μουρούτσος πρόσθεσε: «Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύντροφο μου που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, συναδέλφους, δασκάλους-προπονητες, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους που ήταν δίπλα μου. Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης ήταν συγκινητικά. ΥΓ1. Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά. Εγώ επιλέγω να βλέπω μόνο αυτή. ΥΓ2. Γνωρίζω ότι κάνω "τρέλες" για την ηλικία μου. Περιμένω να περάσει ο καιρός για να τις ξανά αρχίσω. ΥΓ3. Κάποιος μου είπε ότι για να μπορέσεις να διοικήσεις την ομοσπονδία του αθλήματος σου, πρέπει να είσαι σιδεροκέφαλος. Τώρα είμαι με λάμα και βίδες».