Από το 2016 έχει να δώσει συνέντευξη ο Γιάννης Βούρος και σήμερα 13/2 έσπασε το σερί περνώντας το κατώφλι της εκπομπής Στούντιο 4.


Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Βούρος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε τόσο για την καλλιτεχνική του διαδρομή όσο και για την προσωπική του ζωή.

Μέσα σε όλα ο Γιάννης Βούρος έκανε τον απολογισμό του λέγοντας ότι στις σχέσεις του περισσότερο πλήγωσε παρά πληγώθηκε.


«Πλήγωσα περισσότερο από όσο πληγώθηκα. Τα μετράω αυτά κάθε ημέρα. σε οτιδήποτε κάνω σε αυτή τη γ@μωζωή έχει να κάνει με το αν έστειλα σωστά το μήνυμα και έχω αντιληφθεί ότι δεν το έστελνα πάντα σωστά. Το “συγγνώμη” και το “ευχαριστώ” το έχω στο καθημερινό μου λεξιλόγιο».

«Δεν ήρθε ποτέ η συγγνώμη από τη μητέρα της κόρης μου. Τώρα δεν έχει σημασία… Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε; Αυτά σταματάνε να έχουν σημασία όταν η καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος σου είναι συμπυκνωμένος και έχεις μια ημερομηνία λήξεως».

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Βούρος είχε σχέση με τη μητέρα της Μαρίας Λουίζας Βούρου, αλλά χώρισαν ενώ εκείνη ήταν έγκυος. Όταν γέννησε, ο ηθοποιός αναγνώρισε το παιδί, αλλά μερικά χρόνια αργότερα, μέσω τεστ DNA, ανακάλυψε πώς δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz41ejsy7lix)


Παράλληλα, ο Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραμάτισε ο έρωτας μέσα στη ζωή του


«Οι έρωτες τελειώνουν όσο μεγαλώνεις, μπαίνει και το θέμα της αξιοπρέπειας που έχεις απέναντι προς το άλλο φύλο. Για παράδειγμά, μου αρέσει η Νάνσυ… Βαδίζοντας στο κατώι των 70, τι να διεκδικήσω; Θα μου πει “Έλα ρε παππού τώρα, κάνε πιο κει”. Ο θαυμασμός, η διάθεση του να εκφράσεις τον θαυμασμό σου… Άσε που τώρα με το #Metoo φοβάσαι να το κάνεις, δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει, δεν τον ξέρεις τον άλλον μάνα μου. Μπήκαμε σε μία αποστειρωμένη εποχή. Λες “καλά είμαι, έχω περάσει πολύ καλά, ο έρωτας ήταν ο κινητήριος άξονας για μένα”. Ήταν ναι, έμπαινα στη λογική να κάνω πράγματα για να με θαυμάζεις, να γίνομαι καλύτερος. Τώρα δεν έχει νόημα», είπε ο Γιάννης Βούρος.


Τέλος, μίλησε και για τη σχέση του με τους γιους του


«Δεν ήμουν κοντά στα παιδιά μου στον ποσοτικό χρόνο που ήθελα. Η ζωή μου εμένα ήταν πρόβα, παράσταση, γύρισμα, περιοδεία. Ήθελα να έχω ποιοτική σχέση με τα παιδιά μου. Η απουσία μου μπορεί να έχει βαρύνει περισσότερο από την παρουσία μου. Απλά συνηθίζουμε να λέμε -το έχουμε συζητήσει και με τα παιδιά μου- ότι ήταν ποιοτική αυτή μου η παρουσία, με αρχές, με φιλότιμο, με σεβασμό, με αισθητική. Τα παιδιά ποτέ δεν έκαναν συνέχεια παράπονο, έλειπα από αγώνες μπάσκετ από γενέθλια αλλά αυτό ήταν κατανοητό. Αν καθόμουν σπίτι και χάζευα, ε, τότε ναι», κατέληξε ο Γιάννης Βούρος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz41a2o3v34h)