Η Κατερίνα Ζαρίφη κάλεσε on air την Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή το ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό της μέλλον και τα σενάρια γύρω από την επιστροφή της.


«Αισθάνομαι ότι η Ιωάννα αφήνει ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι στον ΣΚΑΪ, γιατί λέει ότι στο τέλος αυτό που μένει είναι ο χαρακτήρας του ανθρώπου», σχολίασε η Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή, «Οδός Ζαρίφη 2».

Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν δίστασε να καλέσει τηλεφωνικά την Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να μάθει για το εάν τελικά επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας. «Χθες βράδυ ήμασταν μαζί σε μία εκδήλωση. Να πω ότι η Ιωάννα ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Ήρεμη, κούκλα. Είναι ένα φωτεινό τηλεοπτικό πρόσωπο. Εννοείται ότι έχει χώρο στην τηλεόραση, όλοι έχουμε χώρο κατ’ εμέ σε αυτή την αρένα», ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη και κάλεσε στο τηλέφωνο την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Εγώ δεν σας παρακολουθώ, όπως ξέρεις, είμαι στο αυτοκίνητο. Κρατάω τη χθεσινή μας ατάκα: “όπου βλέπετε ομορφιά και φως, αμολάτε τες”», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της «Οδού Ζαρίφη 2», για την ατάκα της στη χθεσινή της δημόσια εμφάνιση, ενώ η οικοδέσποινα της πρότεινε να επιστρέψει με ένα project στη βραδινή ζώνη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz40a5ad294h)