Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εθεάθη το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2024 σε έξοδο και προχώρησε σε μερικές τηλεοπτικές δηλώσεις, για τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν στην εκδήλωση.

Μιλώντας στο «Happy Day»απάντησε για τους εμμονικούς θαυμαστές που είχε κατά καιρού, ενώ περιέγραψε και τη στιγμή που κάποιος της έκλεψε το κινητό, αλλά τον κυνήγησε.


Με παίρνουν με απόκρυψη

«Έχω εμμονικούς θαυμαστές ακόμα και σήμερα. Μπορεί να μου στέλνουν mail κάθε μέρα, με ωραίες ευχές. Με παίρνουν με απόκρυψη. Μια φορά έχει συμβεί και κάτι έξω από το σπίτι μου, με περίμενε ένα άντρας. Ήταν στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία και όλα καλά» είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.


Μου έκλεψαν το κινητό από το χέρι

Στη συνέχεια, η πρώην παρουσιάστρια περιέγραψε τη στιγμή που την έκλεψαν το κινητό. «Μου έχει συμβεί να μου κλέψουν το κινητό από το χέρι, κυνήγησα τον κλέφτη και για κακή του τύχη τον έπιασα. Ήμουν αθλήτρια της ταχύτητας. Έβρεχε κιόλας εγώ φορούσα τακούνια, αλλά κατάφερα να τον πιάσω. Με το που τον πλησιάζω βγάζει μια σύριγγα, ίσως ήθελε να με φοβίσει. Εγώ πήρα το κινητό και έφυγα» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: